Tuorein sisältö

Lost Arkin kehittäjät sanovat ymmärtävänsä pelaajia, jotka ovat huolissaan pay-to-win -mekaniikasta

19.03.2022 klo 17.00 | Luettu: 1657 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Amazon Games ja Smilegate julkaisivat yhteisen blogikirjoituksen, jossa avataan Lost Arkin kehitystyötä. Lisäksi yhtiöt ottavat kantaa pelissä tähän mennessä esiintyneisiin ongelmiin sekä epäkohtiin. Erityisesti tekstissä otetaan kantaa pay-to-win -mekaniikkaan, joka on herättänyt huolta pelaajissa. Joidenkin pelaajien mielestä Lost Arkissa edistyminen on muuttunut tuskastuttavaksi.

Kehittäjän kirjoittavat, että pelaajien ei pitäisi kiirehtiä Lost Arkissa. Tällä tarkoitetaan, ettei seikkailijoiden kannattaisi pakonomaisesti yrittää saavuttaa esimerkiksi tasoa 1370. Kehittäjien mukaan pelaamisen tulisi tapahtua omassa tahdissa eikä kiirehtien. Pelaajien ei tulisi koskaan tuntea painetta siitä, että heidän pitäisi maksaa pelissä edistymisestä.

Kirjoituksen mukaan suurin osa pelaajista on tällä hetkellä Tier 1 - Tier 2 -alueella, vaikka moni on jo saavuttanut Tier 3 -tason. Amazon Games ja Smilegate myöntävät, että he tekivät virheen maaliskuun päivityksen yhteydessä, joka toi mukanaan Abyss Raidin ja siellä temmeltävän Argosin. Virheellinen päätös on johtanut siihen, että Tier 3 -tarvikkeiden saamisesta on tullut hankalaa.

Blogitekstin mukaan ylipäätänsä esineiden päivittämiseen vaativien tarvikkeiden saamisesta on tullut haastavaa. Haasteiden takia, jotkut pelaajat kokevat epäonnistumista, joka ei ole ollut pelinkehittäjien tavoite. Tier 3 -tarvikkeiden puute ja bottiarmeijat ovat aiheuttaneet sen, että päivitysmateriaaleista on tullut liian kalliita. Kehittäjät lupaavatkin jatkossa lisätä päivitysmateriaalin määrää. Lisäksi yhtiöt keskittyvät bottien tuhoamiseen.

Lost Arkin kehittäjät vakuuttavat, että peliin on tulossa paljon loppupelisisältöä, uusia hahmoluokkia, mutta myös hahmoille soveltuvia ulkoasuja. Tiimi kuitenkin muistuttaa, että heidän ensisijainen tarkoituksensa on saada nykyinen sisältö kuntoon, ennen uuden sisällön julkaisemista. Yhtiöt pyytävät pelaajia olemaan kärsivällisiä.

Lopuksi Amazon Games ja Smilegate lupaa lähettää kaikille pelaajille uuden lahjan ensi viikon aikana. Lahjapaketti sisältää mm. Mokoko Pet -arkun, 150 Pheonsia, korttipakka-arkkuja sekä kappaleita jukeboxiin, jota ei ole vielä julkaistu.

V2.fi:n julkaiseman Lost Ark -artikkelin voit lukea täältä. Artikkelissa avataan tunnelmia MMO:n ensimmäisiltä päiviltä.



V2.fi | Miia Lyyra
< Pikapelaustapahtuma ... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova