Tuorein sisältö

Kiinnostaako lenkkitossujen suunnittelu? Todella erikoinen uutuuspeli Sneakers Custom Simulator kerää rahoitusta Kickstarterin kautta

20.03.2022 klo 17.00 | Luettu: 1658 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Yeyunan kehittämä ja julkaisema Sneakers Custom Simulator on saanut oman Kickstarter-kampanjan. Kyseessä on simulaatiopeli, jossa pelaaja pääsee suunnittelemaan lenkkitossuja. Kickstarter-sivustolla olevan esittelytekstin mukaan mukana on uratila sekä suunnittelutila. Uratilassa pelaaja pääsee haastamaan itseään kenkäyrittäjänä, jonka on pystyttävä ratkomaan tilausjonon tuomat haasteet.

Halvimmillaan peliä voi rahoittaa kahdella eurolla, jolloin vastineeksi saa sähköpostiviestin kehittäjätiimiltä. 10 euron hintaan saa pelistä kopion ja 25 eurolla saa pelin lisäksi myös pelin viralliselle Discord-serverille erityisen roolin ja paljon muuta.

Kickstarter-kampanja alkoi 17. maaliskuuta. Projektia on mahdollisuus rahoittaa aina 14. huhtikuuta saakka. Projektin tavoitteena on kerätä 11 065 dollaria. Kehittäjät kertovat, että kerätyt rahat suunnataan ohjelmoijille ja graafikoille, jotka työskentelevät pelin jatkotuotannon parissa.

Alla peliä esittelevä traileri.

V2.fi | Miia Lyyra
< Xbox Game Passin sis... Fortniten uusi kausi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Hungi

20.03.2022 klo 18.27

Heh, olen suunnitellutkin tennareita myyntiin asti irl. Olikohan silloin CafePressin kautta. Vastaavia palveluitahan on verkossa useita, missä voi suunnitella grafiikat blankkotuotteiden päälle ja tienata niiden myynnistä itselleen kahvirahat.
lainaa
ghxjghj

20.03.2022 klo 18.46

Tää mikää simulaattori oo jos ei saa spectata hikipajan katossa kun aasialaiset pikkupojat ja tytöt vääntävät näitä lenkkareita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova