Tuorein sisältö

Huhut vahvistuvat - Skate 4:n kehitystyö on pitkällä ja pelin julkaisusta voidaan odottaa lisätietoja yllättävän pian

03.04.2022 klo 14.00 | Luettu: 1588 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Pelialan huhuista ja vuodoista tunnettu Tom Henderson julkaisi artikkelin Exputer-sivustolla, jossa hän kertoo skeittipeli Skate 4:n kehitystyöstä. Hänen mukaansa kehitystyö on yllättävän pitkällä. Origin API:n kautta kaivetut tiedot paljastavat, että “Project Dingo” -projektin testaukset ovat jo käynnissä. Hendersonin mukaan kyseessä olisi Skate-peli.

Uutisessa kerrotaan, että huhuja liikkuu myös siitä, että tuleva rullalautailu olisi ilmaista, mutta tämän suhteen kannattaa edelleen pysyä skeptisenä. Kyseessä on vain villi huhu. Sen sijaan on oletettavaa, että mukana on alustojen välinen ristiinpeluu.

Tällä kertaa huhut voivat pitää paikkaansa, sillä helmikuun alussa EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson kertoi tuoreen osavuosikatsauksen yhteydessä, että uusi Skate 4 ilmestyy pian. Wilson ei kuitenkaan paljastanut esimerkiksi julkaisupäivää


V2.fi | Miia Lyyra
< Rakentaminen palasi ... Nippu Xbox Game Pass... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

JesseK

Rekisteröitynyt 12.04.2016

03.04.2022 klo 14.23 3 tykkää tästä

Tämä on kyllä mahtava uutinen! Skate-pelit ovat aina kuuluneet suosikkipelieni joukkoon, vaikka jatko-osissa hommaa vietiin ehkä hieman liikaakin arcademaisen spedeilyn suuntaan realismin kustannuksella. Toki Hall of Meat -pelleily oli myös hauskaa, mutta itselleni pelin vetovoima on perustunut siihen, että se lähestyy lajia kunnioituksella ja rakkaudella. Ensimmäisessä pelissä tuli vietettyä tuntikausia hyviä skeittipaikkoja etsien ja näissä temppuja tehden. Suurimmat kiksit sai, kun onnistui tekemään jonkun perus-kickflipin portaikon yli loikatessa. Ei tarvinnut tunnin temppukomboja tai muita älyttömyyksiä, joita Tony Hawks -pelit vaativat. Toivotaan, että Skate 4 palauttaa pelisarjan ansaitsemalleen paikalle!
lainaa
foskfkrjakfkjtjwje

03.04.2022 klo 14.30 1 tykkää tästä

ilmaista eli pelin alussa sun ukko ei osaa edes hypata ja ensilaudasta puuttuu pari rengasta. pitaa ensin painella xaa 5 tuhatta kertaa ennen kun ukko oppii hyppimaan tasolla 1 eli sellanen pikkuvauvahypahdys. tietysti voit storesta ostaa xp boosteja ja ehjan laudan et osaa hyppia nopeammin. sit aletaan grindaamaan kickflipin oppimista ja se viekin sitten kymmenkertaisen ajan tai rahan. mista vetoa et taa saa tony hawk vitosen nayttaan patevalta pelilta
lainaa
ceomgdjj

07.04.2022 klo 19.20

skate. ja skate 2 oli loistavia. 3ssa oli tylsempi maailma ja Hall of Meat pelleily vei sarjaa huoon suuntaan. Toivottavasti nelonen tulee olemaan loistava.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova