Tuorein sisältö

Entinen Sony-pomo olisi halunnut firman tukeneen enemmän PlayStation Vitaa

08.04.2022 klo 20.00 | Luettu: 1521 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sony Computer Entertainment American entinen johtaja Jack Tretton on uudessa Axios-sivustolle antamassaan haastattelussa erikseen maininnut Sonyn vuonna 2011 julkaiseman PlayStation Vita -käsikonsolin esimerkkinä hyvästä teknologiasta, joka ei koskaan saanut pelifirmalta sen ansaitsemaa tukea.

Trettonista tuntui siltä, että Sony jätti PS Vitan hieman orvoksi. Menestyminen isossa yrityksessä vaatii Trettonin mukaan joskus uhrausten tekemistä, varsinkin jos muut yrityksen osat eivät menesty yhtä hyvin.

uuden teknologian kehittäminen ja markkinoille tuominen vaatii Trettonin mukaan myös panostusta markkinointiin ja rahaa kehittäjien houkuttelemiseksi uudelle alustalle mutta joskus teknologia vaan tuodaan ulos ja toivotaan, että se kiinnittää huomion.

Vuonna 2017 IGN:lle antamassaan haastattelussa Tretton kertoi Sonyn ajatelleen tuoneensa PS Vitan liian myöhään markkinoille eikä se enää vain yksinkertaisesti toiminut, koska maailma oli siirtynyt eteenpäin pelaamiselle omistetuista kannettavista laitteista.

Sony lopetti virallisesti PlayStation Vitan valmistuksen vuonna 2019 ja laitteen uskotaan myyneen virallisesti alle 15 miljoonaa kappaletta. Nähtäväksi jää aikooko Sony esimerkiksi tuoda PS Vita -pelit myöhemmin osaksi kesällä uudistuvaa PlayStation Plus -tilausta.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< PlayStation Suomen L... Criterion Gamesin ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova