Tuorein sisältö

Oddworld: Soulstormin PS Plus -jakelu musersi tekijät

13.04.2022 klo 15.17 | Luettu: 1471 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo, että huonosti kohdilleen osuneet aikataulut ja yllättävä menestys aiheuttivat nieleskelyä Oddworld: Soulstormin tekijöiden keskuudessa.

Monet pelifirmat saavat kätevästi lisähuomiota, kun niiden pelit lisätään PS Plus -palveluun kuukauden ladattaviksi ilmaispeleiksi, mutta nyt koronapandemia pisti kapuloita rattaisiin. Kun Sonylta ehdotettiin studiopomo Lorne Lanningille, että peli laitettaisiin PS Plus -palveluun heti julkaisukuussaan, vastaanotto oli innostunut - Sonylta saataisiin hieman rahaakin vastineeksi ja siitä studiolla oli pulaa.

Pelintekijät itse odottivat myyvänsä peliä noin 50 000 kappaletta, tai ei ainakaan yli sataa tuhatta. Sitten pandemia viivästytti peliä, yhä useampi pelaaja ehti hankkia PlayStation 5 -konsolin - ja Oddworld: Soulstormia ladattiin palvelusta lopulta lähes neljä miljoonaa kertaa - kaikki "ilmaiseksi".

Tietenkään ilmauslatausmäärät eivät korreloi siihen, millainen määrä peliä olisikaan ilman PS Plus -jakelua ostettu, mutta todennäköisesti tekijöiden oma arvio olisi murskautunut nopeasti.



V2.fi | Manu Pärssinen
< Vicarious Visions ka... Huhu: Jatkossa PlayS... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova