Tuorein sisältö

Cyberpunk 2077 on myynyt jo yli 18 miljoonaa kappaletta - CD Project kertoo ison yksinpelisisältöä peliin tuovan laajennuksen olevan työn alla

14.04.2022 klo 20.35 | Luettu: 1956 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenHuolimatta Cyberpunk 2077 -pelin heikosta julkaisukunnosta, niin pelinkehittäjä CD Projekt Red on viimeisen parin vuoden aikana onnistunut päivittämään pelin jo siihen kuntoon, että se ehtinyt jo keräämään positiivista palautetta muun muassa Steam-käyttäjiltä.

Pelistudion talouspäällikkö Piotr Nielubowiczin mukaan tämä on myös näkynyt myynnissä, sillä viimeisimmän tiedon mukaan peliä on myyty jo yli 18 miljoonaa kappaletta. Samalla Nielubowicz vahvisti CD Projektin työstävän pelille lisää DLC-sisältöä, mukaan lukien uutta yksinpelisisältöä ison tarinallisen lisäosan muodossa.

Talouspäällikön mukaan pelistudio uskoo Cyberpunk 2077 -pelin menestykseen ja sen iso tavoite vuodelle 2021 olikin parantaa pelin pelattavuutta, joka saavutettiin pelistudion mukaan viime vuoden kesäkuussa kun peli palasi takaisin myyntiin PlayStation Storeen.

Nielubowicz myös kertoi The Witcher -pelisarjan myyneen 65 miljoonaa, joista 40 miljoonaa kappaletta on yksinään kehuttua The Witcher 3: Wild Hunt -peliä. Kolmannen Witcher-pelin PS5- ja Xbox Series X|S -versiot tosin viivästyvät jälleen, sillä puolalainen pelistudio veti versioiden kehitystyön pois Saber Interactiven venäläiseltä osastolta ja kehittää niitä nyt itse.

Viimeisempien tietojen mukaan CD Projektin työvoimasta noin neljännes työskentelee tällä hetkellä Cyberpunk 2077 -pelin laajennusten parissa, joten nähtäväksi jää kuinka pian lisäsisältöä on luvassa.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tästäkö se taas läht... Uusi Saints Row saa ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

maker

15.04.2022 klo 11.00 4 tykkää tästä

firma vielläki korjaa bugista peliä.toivoton tapaus.
lainaa
Grendel

Moderaattori

Rekisteröitynyt 13.04.2007

15.04.2022 klo 14.59 6 tykkää tästä

maker kirjoitti:
firma vielläki korjaa bugista peliä.toivoton tapaus.

Tiedä toivottomuudesta, vuoden 2020 paras peli allekirjoittaneelle.
-jok
lainaa
Retrosetä

20.04.2022 klo 21.00

Eihän 2077 mitenkään toivoton tapaus ollut, ei pahasti buginenkaan kunhan ottaa huomioon projektin koon. Ja CD Projekt on korjaillutkin sitä todella ahkerasti ja onnistuneesti kuten tapanaan näyttää olevan. Huonon maineensahan se sai vain siksi koskei edellisen sukupolven konsoleiden teho vain yksinkertaisesti riitä moisen pyörittämiseen sulavasti vaikka mitä tekisit :( Ihme jotta yleensäkään saivat sen edes jotenkin pyörimään puolinaurettavilla Jaguar-ytimisillä konsoleilla? Uudemmilla konsoleilla ja varsinkin PC'llä toimii ihan ok, ja paranee vain vanhetessaan kuten Witcher 3'nkin. Kyllä sitä pelataan vielä 2030.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova