Tuorein sisältö

Useiden sisällöntuottajien mukaan Zero Build -tila on lisännyt Fortniten suosiota - rakentaminen pilaa uusien pelaajien mahdollisuudet

15.04.2022 klo 20.00 | Luettu: 738 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


The Vergen uutisen mukaan useat striimaajat ovat alkaneet pitämään Fortniten Zero Build -tilasta. Kyseessä on pelitila, jossa perinteinen rakentaminen ei ole mahdollista. Tällä hetkellä pelaaja voivat valita, pelaako hän battle royalea normaalisti nikkaroiden rakennelmia vai ei.

The Verge haastatteli suosittuja striimaajia kuten Michael "The Fierce Diva" Reynoldsia ja Ali "SypherPK" Hassania, joista Hassan kertoi, että myös useat muut striimaajat ovat pelanneet Fortnitea enemmän kuin aiemmin. Hassan myös kertoi, että hänen mielestään Fortnite on muuttumassa peliksi, jonka pariin uusien pelaajien on vaikea päästä. Tällä hän tarkoitti nimenomaan rakentamista. Hänen mukaansa alusta asti pelanneet ovat niin hyviä rakentajia, että uudet pelaajat voivat kokea tämän lannistavana.

Hassanin antamien tilastojen mukaan Fortniten Zero Build -tilan striimaaminen on lisännyt hänen katsojiensa määrää jopa 30,3 prosentilla.

Epic Games ei ole ilmoittanut, onko Zero Build jatkossa vakituinen pelitila ja tullaanko sitä kehittämään perinteisen battle royale -tilan mukaisesti.


V2.fi | Miia Lyyra
< Uusin sinisiilipeli ... Tässä on ensimmäinen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova