Tuorein sisältö

Fortniten seuraava kausi viivästyy vielä viikolla - ennen sitä luvassa on kuitenkin vielä yksi kertaluontoinen tapahtuma

29.05.2020 klo 22.00 | Luettu: 1466 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Epic Games on ilmoittanut vielä kertaalleen lykkäävänsä seuraavan kauden alkua suositussa Fortnite-pelissään. Tällä kertaa pelaajien täytyy odottaa vain viikko pidempään, sillä seuraavan kauden aloituspäiväksi on nyt vahvistettu kesäkuun 11. päivä.

Alun perin Fortnite Chapter 2 Season 3:n oli tarkoitus alkaa jo huhtikuun lopussa mutta mahdollisesti koronaviruspandemian aiheuttamat viivästykset ovat siirsivät sitä yli kuukaudella eteenpäin. Ennen nykyisen kauden loppua Epic kuitenkin järjestää vielä yhden kertaluontoisen The Device -nimisen tapahtuman kesäkuun 6. päivä kello 21.00 Suomen aikaa.

Tapahtuman nimi viittaa mitä todennäköisemmin nykyisen agentti-inspiroituneen kauden tuomiopäivän koneeseen, jota vakoojapomo Midas on rakentanut. Onko tapahtuman seurauksena jotain samankaltaista kuin Fortniten 11. kauden lopettanut musta aukko? Tippuuko taivaalta ydinpommeja samaan aikaan kuin taustalla soi Vera Lynnin kappale We'll meet again?

Asia selvinnee osallistumalla The Device -tapahtumaan. Epic muistuttaa kuitenkin, että kiinnostuneiden kannattaa saapua paikalle 30 minuuttia ennen tapahtuman alkua sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony esittelee Plays... Vihattu Denuvo-suoja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova