Tuorein sisältö

Sega poistaa vanhat Sonic-pelit myynnistä ennen uuden Sonic Origins -kokoelman julkaisua

26.04.2022 klo 23.00 | Luettu: 7337 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Sega on ilmoittanut poistavansa yksittäin myynnissä olevat versiot Sonic the Hedgehog 1,2, 3 ja Sonic CD -peleistä kaikista digitaalisista kauppapaikoista toukokuun 20. päivä. Virallista syytä Sega ei ole poistolle julkistanut mutta se ajoittuu juuri sopivasti kuukautta ennen uuden Sonic Origins -kokoelman julkaisua, joka pitää sisällään kaikki myynnistä poistuvat pelit.

Sonic Origins tulee sisältämään peleistä uusilla alku- ja loppuanimaatioilla, uusilla pelitiloilla sekä tietenkin uusilla grafiikkatiloilla päivitetyt versiot mutta kokoelman 40 euron on myös huomattavasti enemmän, kuin mitä esimerkiksi 4,49 euron kappalehintaan Steam-kauppapaikassa myynnissä olleet pelit olisivat erikseen ostettuna maksaneet.

Poisto ei kuitenkaan tule koskemaan Nintendo Switchille myynnissä olevia Sega Ages -versioita Sonic 1 ja Sonic 2 -peleistä . Tämän lisäksi Nintendo Switch Online+ -tilaajat myös pystyvät yhä pelaamaan osana tilausta saatavilla olevaa Sonic 2 -peliä.

Perusversiot vanhoista Sonic-klassikoista haluavilla on vielä aikaa ostaa pelit erikseen mutta ehostetut sinisen siilin seikkailut sisältävä Sonic Origins julkaistaan kesäkuu 23. päivä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony vaatii jatkoss... Yli 90 Ubisoft-pelin... >

Keskustelut (1 viestiä)

Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

01.05.2022 klo 13.15

Ihmetyttää kyllä aina noi ratkaisut poistaa vanhempia julkaisuita yms., jotta saadaan paranneltua myyntiä uudelleenjulkaisulle. Myös surullinen ratkaisu poistaa hyviä modeja (gta), koska vähän huonompi remaster näyttäisi pahalta niihin verrattuna. Toinen ääripää on myydä kalliilla vanhoja versioita (FF) peleistä ilman, että niitä jatkuvasti parannettaisiin. Vanha roska uudelle konsolille, niin mukavasti voi napsaista melkein uuden hinnan siihen päälle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova