Tuorein sisältö

Nintendo Switch Sports toi takaisin vanhan ongelman - pelaajat viskovat jälleen ohjaimia päin telkkareita

02.05.2022 klo 20.00 | Luettu: 1588 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Viime viikolla julkaistu Nintendo Switch Sports on saanut pääasiassa positiivisen vastaanoton kriitikoilta ja peli onnistui myös heti valloittamaan myyntitilastot ainakin Isossa-Britanniassa. Suosiolla vaikuttaisi olevan myös kääntöpuolensa ja sosiaalisessa mediassa nähtyjen julkaisujen perusteella uusi Switch Sports -peli on onnistunut tuomaan takaisin alkuperäisestä Wii Sportsista tutun lieveilmiön.

Useat pelaajat ovat ehtineet jo kertomaan kuinka ovat onnistuneet vahingossa heittämään Joy-Con-ohjaimen päin televisiota tai näyttöä, onnistuen pahimmissa esimerkeissä pysyvästi rikkomaan sen. Kyseessä on täsmälleen sama ongelma, joka vaivasi Nintendo Wiin mukana tullutta urheilupeliä ja josta riitti materiaalia esimerkiksi montaasivideoiden tekemiseen.

Ensimmäinen livestriimattu tapaturma tapahtui vuorokauden sisällä Nintendo Switch Sportsin julkaisusta, kun striimaaja nimeltään 64man onnistui rikkomaan televisionsa Joy-Con-ohjaimella. Pian myös muut pelaajat alkoivat jakamaan kokemuksiaan muun muassa Reddit-sivustolla ja Twitterissä.







Pelaajat tosin voivat syyttää tapaturmista pitkälti itseään, sillä Nintendo oli pyrkinyt ennakoimaan mahdollisia ongelmia sisällyttämällä ohjaimiin rannehihnat sekä ohjeistamalla pelaajia myös käyttämään niitä pelatessa.

Todennäköistä kuitenkin on, että vastaavia esimerkkejä tuhoutuneista televisioista tullaan vielä näkemään lisää, varsinkin jos uusin Switch Sports käy kaupaksi pelisarjan edellisten pelien tavoin.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uutisissa vilauksia ... Ilmainen Steamissä j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova