Tuorein sisältö

Ilmainen Steamissä järjestettävä LudoNarraCon-tapahtuma esittelee tarinallisia pelejä ja niiden tekijöitä torstaista alkaen

02.05.2022 klo 22.00 | Luettu: 1400 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tämän viikon torstaina alkaa indiejulkaisija Fellow Travelerin jo neljännen kerran järjestämä ilmainen ja kokonaan pelikauppa Steamissä tapahtuva tarinallisiin peleihin keskittyvä LudoNarraCon-tapahtuma.

Tapahtuman aikana pelaajat voivat tutustua yli 30 pelattavaan demoon, seurata yli kahtatoista pelintekijöitä sisältävää paneelikeskustelua ja tietenkin ostaa alennuksella pelejä yli 140 myynnissä olevasta tarinavetoisten pelien valikoimasta.

Mukana tapahtumassa on myös yli 40 peliä, jotka kaikki esittelevät pelinkehitykseen liittyvää sisältöä omilla Steam-sivuillaan. Lista kaikista mukana olevista peleistä löytyy LudoNarracon-tapahtuman verkkosivuilta.

Tapahtuman puheohjelmassa on mukana kehuttuja pelintekijöitä kuten Lucas Pope (Papers Please ja V2.fi:n arviossa 5/5 arvosanan saanut Return of Obra Dinn) ja Sam Barlow (Her Story, Immortality), joten kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti myös katsastaa tapahtuman paneeliohjelma.



LudoNarraCon järjestetään 5.-9. päivä toukokuuta ja lisätietoa tapahtumasta sekä sen aikatauluista löytyy tapahtuman verkkosivuilta: www.ludonarracon.com

Lähde: PC Gamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo Switch Spor... Apex Legendsin uusi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova