Tuorein sisältö

Kuulostaa vitsiltä mutta totta se on - EVE Online saa virallisen Microsoft Excel -tuen

06.05.2022 klo 23.05 | Luettu: 2424 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Massiivisten avaruustaisteluiden ja yhteisen ison jaetun maailman lisäksi EVE Online on onnistunut myös saamaan itselleen maineen "taulukkolaskentasimulaattorina" avaruudessa, sillä osa pelin sisällöstä on hyvinkin datapainotteista.

Tänään kuitenkin EVE Fanfest -tapahtumassa pelinkehittäjä CCP Games teki vuosien vitsailusta osittain totta, ilmoittamalla pelin saavan virallisen Microsoft Excel -tuen, joka mahdollistaa datan siirtämisen suoraan taulukkolaskentaohjelmaan uudella JavaScript-työkalulla.

Pelistudion mukaan tämä tulee auttamaan pelaajia laskemaan helpommin kaikkea mahdollista pelin voittomarginaaleista erilaisiin taistelustrategioihin. Tarkempia lisätietoa ominaisuudesta on kuitenkin luvassa vasta myöhemmin.

Taulukkolaskenta ei kuitenkaan suinkaan ollut Fanfest-tapahtuman ensimmäisen päivän ainoa merkittävä uutinen, vaan CCP Games myös julkisti tuovansa peliin lukuisia narratiivisia uudistuksia mukaan lukien uudet tarinakaaret, jotka ovat pelinkehittäjän mukaan jatkossa osa pelaajien "monivuotista matkaa".

Uudistukset eivät ole tarkoitettu ainoastaan vanhoille pelaajille, vaan EVE Online yrittää kosiskella myös uusia pelaajia panostamalla maailmanrakennukseen ja tarinakaariin. Lisäksi peli on saamassa uuden AIR Career Program -ominaisuuden, jonka tarkoitus on auttaa uusia pelaajia löytämään helpommin itselleen sopiva hahmoluokka peliä aloittaessa.

Esimerkkinä tulevasta tarinasisällöstä pelistudio julkaisi myös uuden trailerin mutta kiinnostuneet voivat tietenkin katsoa myös päivän koko lähes kahdeksan tuntia kestäneen ohjelman EVE Onlinen YouTube-kanavalla.





Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Activision Blizzardi... Fortnite pyörii nyt ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova