Tuorein sisältö

Fortnite pyörii nyt ilmaiseksi Microsoftin pilvipalvelussa kaikille käyttäjille - myös Applen laitteilla

07.05.2022 klo 11.00 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ja Epic Games ovat ilmoittaneet uudesta yhteistyöstä, joka tekee yhä huippusuositusta Fortnitesta ensimmäisen Xbox Cloud Gaming -pilvipelausalustalla ilmaiseksi kaikille käyttäjille pelattavissa olevan pelin.

Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa kuka tahansa voi tuetuilla alustoilla pelata Fortniten täyttä konsoliversiota Microsoftin pilvipalvelun välityksellä ilman Xbox Game Pass Ultimate -tilausta ja tuettujen alustojen joukosta löytyy myös Applen iOS ja iPadOS -laitteet, joilta peli tunnetusti poistui Epic Gamesin ja Applen oikeustaistelun seurauksena.

Epic Games onnistuu uuden Microsoftin kanssa käydyn järjestelyn avustuksella ohittamaan Applen valvovan silmän, sillä Xbox Cloud Gaming toimii laitteilla oman sovelluksensa sijaan suoraan selaimella eikä Apple ainakaan vielä ole pyrkinyt rajoittamaan selaimen kautta tapahtuvaa striimausta alustoillaan.

Ainoa varsinainen rajoite Fortniten pelaamiseen puhelimen, tabletin tai PC:n välityksellä on se, että Xbox Cloud Gaming ei ole toistaiseksi saatavilla kuin 26 maassa mutta tuettujen maiden joukosta löytyy myös Suomi sekä valtaosa merkittävistä markkina-alueista.

Pelaamisen aloittamiseen ei tarvita kuin Microsoft-tili ja internet-yhteydellä varustettu laite, jonka jälkeen seuraavan battle royale voiton metsästyksen voi aloittaa suuntaamalla Xbox.com/play -osoitteeseen


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kuulostaa vitsiltä m... Ensi viikolla myös P... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova