Tuorein sisältö

Supersankarit jättävät edellisen sukupolven taakseen - uutta pelikuvaa esitellyt Gotham Knights ei ilmesty PlayStation 4- ja Xbox One -alustoille

10.05.2022 klo 20.15 | Luettu: 1479 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä WB Games Montréal julkisti tänään uuden trailerin syksyllä ilmestyvästä Gotham Knights -pelistä, jossa parempaan esittelyyn pelin hahmoista pääsivät tällä kertaa Nightwing ja Red Hood. Samalla kuitenkin kävi ilmi, että odotettu Arkham: Origins -kehittäjän tekemä peli jättääkin kokonaan väliin edellisen sukupolven PlayStation 4- ja Xbox One -konsolit.

Pelin virallisella FAQ-sivulla pelistudio kertoo ratkaisun syynä olevan "parhaan mahdollisen pelikokemuksen tarjoaminen pelaajille". Todennäköisesti WB Games haluaa erityisesti välttää Cyberpunk 2077 -pelin PS4- ja Xbox One -versioiden kohtalon. CD Projekt Redin roolipeli oli yksinkertaisesti liian haastava edellisen sukupolven konsoleille ja sen kehno tekninen toteutus ajoi Sonyn jopa poistamaan pelin kokonaan myynnistä PS Storesta.

Uusi traileri kuitenkin on sisällöltään mielenkiintoinen ja esittelee hyvin hahmojen erilaiset pelityylit. Alkuperäinen Robin, Dick Grayson pohjaa Nightwing-persoonassaan enemmän akrobaattiseen toimintaan, kun taas tämän kertaalleen kuollut mutta myöhemmin henkiinherätetty seuraaja Jason Todd pohjaa enemmän ampumiseen Red Hoodina.



Trailerilla myös nähdään hieman lisää pelin sarjakuvista tuttuun Pöllöjen Hovi (Court of Owls) -tarinaan pohjaavaa pääjuonta mutta myös hieman hahmojen varustusvalikoimaa, joka vihjaa pelin pitävän sisällään kenties live service -tyylisiä elementtejä vaikkakin pelin virallisen FAQ:n mukaan pelissä ei tule olemaan mukana lainkaan mikromaksuja.

FAQ-sivuston mukaan tosin pelin ei myöskään tällä hetkellä suunnitella sisältävän lainkaan alustojen välistä cross-play -tukea, joka harmillisesti tietenkin hankaloittaa pelin neljän hengen co-op-tilan pelaamista.

Gotham Knights ilmestyy lokakuun 25. päivä PlayStation 5-, Xbox Series X|S- ja PC-alustoille.



Lähde: Escapist Magazine

V2.fi | Mikko Seppänen
< Danger Zonelle pääse... EA vahvisti jättävän... >

Keskustelut (1 viestiä)

Lepakkomies

11.05.2022 klo 00.12 3 tykkää tästä

Heikko esitys (ja selitys) kun 7 vuotta vanha Arkham Knight näyttää ja pyörii paremmin vanhalla raudalla. Varma floppi tulossa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova