Tuorein sisältö

Kaksi tunnettua hirviötä tallustelevat tantereilla - Operation Monarch toi Godzillan ja King Kongin osaksi Call of Duty: Warzonea

11.05.2022 klo 20.00 | Luettu: 1074 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kaksi tunnettua hirviötä ovat saapuneet osaksi Call of Duty: Warzonea. Tästä päivästä alkaen Godzilla ja King Kong taistelevat muiden sotilaiden kanssa osana uutta pelitilaa, jota voi tahkota aina 25. toukokuuta saakka.

Kyseessä on Resurgence-säännöillä pelattava Operation Monarch, jossa 60 pelaajaa jakautuu neljän hengen tiimeihin. Ottelun voittaa joukkue, joka on viimeisenä hengissä. Pelaajat voivat vahingoittaa kartalla seikkailevaa Godzillaa ja King Kongia. Kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä Titan Frenzy -tilassa hirviöt käyttäytyvät poikkeuksellisen aggressiivisesti. Silloin tiimin ainoat vaihtoehdot ovat joko paeta tai hyökätä. Mikäli vastahyökkäyksessä onnistuu hyvin, palkitaan tiimi erikoistarvikkeilla.

Operation Monarch sisältää myös haasteita, joita suorittamalla pelaaja palkitaan esimerkiksi avaimenperällä, tarroilla, tunnuksilla ja muilla sälätarvikkeilla. Lisätietoja Operation Monarchista voit lukea Call of Duty:n sivuilta.

Alla Operation Monarch -traileri.


V2.fi | Miia Lyyra
< Nintendon Indie Worl... Kiinan hallitus estä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova