Tuorein sisältö

Call of Duty: Warzonen uusi päivitys tuo uusia aseita pelikentälle

24.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 2546 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivision jatkaa ahkerasti valtavaksi menestykseksi osoittautuneen Call of Duty: Warzone battle roayle -pelinsä päivittämistä.

Peli on kahden viikon aikana saanut solo-pelitilan sekä siitä on poistettu ikävä kaasukentässä loputtoman oleilun mahdollistanut bugi. Viimeisin päivitys ja sen mukana tuomat asiat ovat Activisionin blogipostauksen mukaan huomenaamulla kello 8 suomenaikaa.

Päivitys tuo peliin neljä uutta asetta pelikentältä löydettäviksi, jotka ovat 725 -haulikko, .50 GS pistooli, sekä MK2 Carbine- ja EBR-14 -tarkkuuskiväärit. Aseita on ollut aiemmin mahdollista käyttää, jos ne ovat löytyneet omasta loadout-varustekokoonpanosta mutta nyt ne voi siis myös löytää pelikentältä common- ja uncommon-versioina.Päivityksen myötä pelin hahmovalikoima kasvaa myös uudella hahmolla. Talon-hahmo liittyy pelin Coalition-puolen valikoimaan koiransa Indianan kanssa, joka on mahdollista nähdä pelissä, kun pelaaja tekee Talonin lopetusliikkeen maihin pudonneelle vastustajalle. Hahmo tosin ei ole ilmainen vaan täytyy erikseen hankkia COD-pisteitä käyttämällä, mutta samalla mukana saa parin legendaarisen aseen piirustuksen, joka mahdollistaa niiden löytymisen pelikentältä.

Call of Duty: Warzone on saatavissa ilmaiseksi PC-, Xbox One- ja Playstation 4 -alustoille.

Lähde: VG247

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pokémon Go helpottaa... Sony hidastaa PlaySt... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

25.03.2020 klo 06.56 1 tykkää tästä

Myös uusi Half-Life on nyt pelattavissa, koska siitä tulee juttua? On se kyllä hyvä VR-peli. 4,5/5 tähän mennessä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova