Tuorein sisältö

Sotilassimulaatio Arma Reforger julkaistiin PC:lle ja Xbox-konsoleille noin 30 euron hintaan - Arma 4 saapuu myös markkinoille, mutta vasta myöhemmin

19.05.2022 klo 23.00 | Luettu: 1442 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Bohemia Interactive järjesti tällä viikolla tilaisuuden, jonka jälkeen yhtiö julkaisi välittömästi Arma Reforger -pelin PC:lle ja Xbox-konsoleille. Kyseessä on toistaiseksi Early Access/Game Preview-leiman alla oleva kokeiluversio, joka käyttää Bohemia Interactiven uutta Enfusion-pelimoottoria. Arma Reforgerin voi hankkia itselleen PC:lle Steamin kautta tai Xbox-laitteille Xboxin omalta kauppapaikalta noin 30 euron hintaan.

Arma Reforger sijoittuu Everoniin 1980-luvulle Kylmän Sodan hetkiin. Pelaajalle tarjoillaan 51 km2 kokoinen taistelukenttä, jossa pääsee sotimaan kahden eri pelitilan voimin. Conflict-pelitilassa joukkueet yrittävät valloittaa toisen alueita rakentamalla esimerkiksi tutkikohtia ja ampumalla vastajoukkueen sotilaita. Game Master puolestaan on tehty enemmänkin erilaisten modien leikkialustaksi. Valitettavasti ainoastaan PC-pelaajat voivat luoda erilaisia modeja, mutta Xbox-pelaajat pääsevät kuitenkin käyttämään samaisia modeja niin halutessaan. Lisätietoja Arma Reforgerista voit lukea Arman kotisivuilta.

Bohemia Interactive on kehittämässä myös Arma 4:ää, mutta kyseessä on oma itsenäinen pelijulkaisu, jonka saapumisesta ei vielä hiiskuttu juuri mitään.

Alla nippu Arma-videoita, jotka julkaistiin tällä viikolla.Lähde: Polygon


V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games Storen en... Myös klassikkopeleis... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jonne

20.05.2022 klo 12.55 2 tykkää tästä

Mielenkiintoista!

Alkuperäistä Flashpointia tuli kyllä hakattua ihan kunnolla junnuna ja Everonkin on tuttu kartta johon on vaikka mitä tullut scenario editorilla väännettyä.
lainaa
Rolle87

21.05.2022 klo 13.04

Alkuperäinen flashpoint ja siihen FDF modi oli kyllä niin nannaa että! Jotenkin tämä uusin Arma 3 on kärsinyt (omasta mielestä) sisällön puutteesta verrattuna vaikka Arma 2 seen. Onhan se nätin näköinen ollut ja näin mutta tuntuu että liikaakin jätetty modaajien huoleksi saada siihen sisältöä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova