Tuorein sisältö

Assassin's Creed Origins ja For Honor: Marching Fire Edition saapuvat Xbox Game Pass -palveluun ensi kuussa

22.05.2022 klo 11.00 | Luettu: 2733 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVaikka Microsoft tai Ubisoft eivät ole erikseen sitä julkistaneet, niin vaikuttaa vahvasti siltä, että Assassin's Creed Origins ja For Honor: Marching Fire Edition ovat tulossa Xbox Game Pass -palvelun valikoimiin kesäkuussa.

Molemmat pelit nimittäin löytyvät jo nyt Xbox Game Passin "Tulossa pian" -osiosta jos valikoimaa selaa Microsoftin Xbox-verkkosivujen kautta. Sivuston perusteella For Honor: Marching Fire Edition, joka sisältää For Honor -pelin (V2.fi:n arviossa 3,5/5) lisäksi myös pelin vuonna 2018 ilmestyneen Marching Fire -lisäosan (V2.fi:n arviossa 3/5) tulee palveluun kesäkuun 1. päivä.

Sen sijaan vuonna 2017 ilmestynyt ja erittäin positiivisen vastaanoton saanut Assassin's Creed Origins (V2.fi:n arviossa 4,5/5) saapuu Microsoftin palveluun viikkoa myöhemmin, eli kesäkuun 7. päivä.

Sattumoisin Assassin's Creed Origins on huhujen mukaan saamassa 60 fps-päivityksen Xbox Series X|S- ja PlayStation 5 -konsoleille, joten päivitys voi hyvinkin ilmestyä peliin sopivasti ennen sen lisäystä Xbox Game Passiin.

Tosin jää nähtäväksi miten paljon Ubisoftin pelejä nähdään jatkossa Game Pass -palvelussa, sillä ranskalainen pelijulkaisija ilmoitti viime viikolla lisäävänsä Ubisoft+ -palvelun osaksi Sonyn uudistunutta PlayStation Plus -tilausta sen kalleimmille Extra- ja Premium-tasoilla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhujen mukaan EA et... TikTok suunnittelee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova