Tuorein sisältö

Xbox Game Pass tarjoaa uutta pelattavaa kesäksi

31.05.2023 klo 12.10 | Luettu: 740 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Eikö vilpoinen kesäilma innosta ulkoilemaan? Ei hätää, sillä Xboxin Game Pass -palvelu pyöräyttää tarjolle taas uuden valikoiman pelejä. Tänään pelattavissa ovat seikkailupelit Chicory: A Colorful Tale, Farworld Pioneers sekä Supraland: Six Inches Under. Huomisesta alkaen Game Passin tilaajien ulottuville saapuvat Car Mechanic Simulator 2021, Slayers X: Terminal Aftermath: Vengeance of the Slayer, The Big Con, Amnesia: The Bunker, Hypnospace Outlaw, Rune Factory 4 Special, Stacking ja Dordogne.

Super Mega Baseball 4:ää pääsee Game Passin kautta pelaamaan jo paria päivää ennen sen varsinaista julkaisua, joka on 2. kesäkuuta. Battlefield 2042 Season 5 aukeaa 7. kesäkuuta ja samalla päivämäärällä saapuu myös Minecraftin odotettu Trails & Tales -päivitys.

Ultimate-jäsenillä on mahdollisuus saada Sea of Thieves -pelissä kosmeettisia tavaroita upouudesta Obsidian Eye of Reach -setistä. Laavalasinen, tummanpuhuva setti on koristeltu vihreillä kivillä ja hopeisilla yksityiskohdilla.

Game Passista myös poistuu pelejä joka kierroksella, kuten tapana on. Tällä kertaa poistuvat pelit ovat Bridge Constructor Portal, Chorus, Maneater, Mortal Shell, Serious Sam 4 ja Total War: Three Kingdoms. Pelit voi halutessaan ostaa itselleen 20 prosentin alennuksella.

Lisätietoa: Xbox Wire

V2.fi | Anne Kukkura
< Etelä-Korean viranom... Metal Gear Solid 3:n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova