Tuorein sisältö

Tällä viikolla Epic tarjoaa ilmaiseksi paluulipun Raptureen ja Columbiaan - nappaa itsellesi kaikkien aikojen kehutuimpiin kuuluvat räiskintäpelit Bioshock: The Collectionin myötä

26.05.2022 klo 23.15 | Luettu: 1046 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store tarjoaa tämän viikon mysteeripelinä herkkua kaikille ensimmäisen persoonan räiskintöjen ystäville, kun palvelussa on saatavilla ilmaiseksi kolme arvostettua Bioshock-peliä.

Pelit ovat saatavilla osana pari vuotta sitten ilmestynyttä Bioshock: The Collection -kokoelmaa, josta löytyvät Bioshock-pelit ovat ehostettu paremmilla grafiikoilla sekä Bioshock Infinitestä mukana on kaikki DLC-lisäosat sisältävät Complete Edition -versio.

Legendaaristen Thief ja System Shock -pelisarjojen parissa työskennelleen pelinkehittäjä Ken Levinen luoma Bioshock-pelisarjaa pidetään helposti yhtenä kaikkien aikojen parhaista ja esimerkiksi jokainen peli on saanut useita palkintoja sekä valtavasti positiivisia arvoina. Myös V2.fi -sivustolla, jossa ensimmäinen peli sai 5/5 arvosanan, toinen peli 4/5 arvosanan ja kolmas peli jälleen 5/5 arvosanan.

Jos pelisarja ei ole siis entuudestaan tuttu tai mieli tekee palata jälleen Rapturen ja Columbinen maailmojen ikimuistoisiin tunnelmiin, niin Bioshock: The Collection kannattaa napata itselleen kokoelman Epic Games Store -sivulta. Kokoelma on ladattavissa ilmaiseksi 2. päivä kesäkuuta saakka, jolloin tilalle saapuu uusi mysteeripeli.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony kertoo käyttäne... Supermassiven kauhuj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova