Tuorein sisältö

Sony kertoo käyttäneensä merkittävät määrät rahaa VR-sisältöön ja PSVR2 tullaankin julkaisemaan yli 20 pelin kanssa

26.05.2022 klo 20.05 | Luettu: 1007 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on kertonut sijoittajille tarkoitetussa esitelmässä panostavansa merkittävästi PlayStation VR 2 -laitteen julkaisuun ja että laite tulee julkaisemaan yli 20 "merkittävän" pelin kanssa.

Tarkemmin Sony ei erotellut julkaisupelejä mutta todennäköisesti PlayStation Studioiden omien pelien, kuten aiemmin julkistetun Horizon Call of the Mountain -spin-off-pelin, lisäksi mukana tulee olemaan myös kolmannen osapuolen pelejä.

Sonyn toimitusjohtaja Jim Ryanin on raportoitu nimittäin sanoneen Sonyn panostaneen merkittävän määrän rahaa varmistaakseen itsenäisten ja muiden kolmannen osapuolten kehittäjien tuottavan kiinnostavaa sisältöä PSVR2:n julkaisua varten.

Toistaiseksi Sony ei ole vielä ilmoittanut, koska pelaajat pääsevät itse pelaamaan uudella PlayStation VR 2 -laitteella mutta oletettavasti julkaisua joudutaan odottamaan ainakin PlayStation 5 -konsolia ja muuta elektroniikkaa vaivanneiden sirutuotanto-ongelmien loppumiseen saakka.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Housemarquen paluu P... Tällä viikolla Epic ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova