Tuorein sisältö

Kesäkuun PS Plus -peleissä nähdään ninjoja, sodanjumala ja taistelevia piirroshahmoja

01.06.2022 klo 21.10 | Luettu: 1670 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on julkistanut kesäkuussa PlayStation Plus -tilaajille ladattavaksi saapuvat pelit, jotka kesäkuussa uudistuvassa PS Plus -palvelussa ovat yhä saatavilla kaikilla tilaustasoilla.

Pelaajat pääsevät seikkailemaan vihaisen kreikkalaisen antisankarin Kratoksen seurassa, kun vuonna 2018 ilmestyneen ja runsaasti kehuja keränneen (V2.fi:n arviossa täydet 5 pistettä) God of War -pelin PlayStation 4 -versio ilmestyy ladattavaksi.

PlayStation 5 -omistajille peli on ollutkin jo saatavilla pitkään osana PlayStation Plus -tilausta mutta nyt kaikki tilaajat pääsevät nauttimaan viikinki- ja kreikkalaisenmytologian väkivaltaisesta kohtaamisesta.

Lisäksi palveluun saapuu ninjatoimintapeli Naruto to Boruto: Shinobi Striker, jossa animesarjasta tutut hahmot mätkivät toisiaan 4vs4-joukkutaistelun myötä. Jos kuitenkin animetoiminta ei innosta, niin PS Plus -tilaus tarjoaa kesällä kaksinkertaisen annoksen animaatiomätkintää, sillä myös Nickelodeon All-Star Brawl saapuu PS4- ja PS5 -versioiden myötä kysymään ikuisen kysymyksen: "kumpi voittaisi: Paavo Pesusieni vai Turtles?".

Kaikki kolme peliä saapuvat ladattavaksi tiistaina 7. päivä kesäkuuta, joten jos toukokuun PS Plus -pelit ovat yhä ottamatta, niin maanantaihin asti on vielä aikaa napata itselleen FIFA 22, Tribes of Midgard ja Curse of the Dead Gods.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Life Is Strange -sar... Kehuttu seikkailupel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova