Tuorein sisältö

Kehuttu seikkailupeli Tell Me Why on saatavilla ilmaiseksi Xboxille ja PC:lle kesäkuun ajan Pride-kuukauden kunniaksi

01.06.2022 klo 23.10 | Luettu: 1901 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEtenkin kahdesta ensimmäisestä mainiosta Life is Strange -pelistä tunnetun pelinkehittäjä DontNod Entertainmentin yliluonnollinen seikkailupeli Tell Me Why on saatavilla kesäkuun ajan ilmaiseksi Xboxille ja PC:lle.

Vuonna 2020 ilmestynyt Tell Me Why sai ilmestyessään varsin positiivisen vastaanoton HLBT-teemojen käsittelystä ja keräsi myös kriitikoilta hyviä arvioita (esimerkiksi V2.fi:n arviossa 4/5).

Pride-kuukauden kunniaksi ilmaiseksi saatavilla olevan pelin voi napata tietokoneella itselleen joko Steamista tai Microsoft Storesta sekä Xboxilla tietenkin Xboxin kauppapaikasta.

Xbox Publishing myös lahjoittaa 25 000 dollaria kahdelle transhenkilöitä auttavalle hyväntekeväisyysjärjestölle ja järjestää Tell Me Why -peliin liittyvän hyväntekeväisyyslähetyksen Trans Lifeline -järjestölle Twitchissä kesäkuun 23. päivä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kesäkuun PS Plus -pe... Pokémon Violet ja Sc... >

Keskustelut (2 viestiä)

Retrosetä

02.06.2022 klo 00.46 3 tykkää tästä

Jos uutinen alkaa sanoilla "Kehuttu" tai "Suosittu" niin kyseessä on tuote johon kukaan täysjärkinen ei toivottavasti koske.
lainaa
destev

02.06.2022 klo 01.30 4 tykkää tästä

Retrosetä kirjoitti:
Jos uutinen alkaa sanoilla "Kehuttu" tai "Suosittu" niin kyseessä on tuote johon kukaan täysjärkinen ei toivottavasti koske.


Joo.. koska pelillä on yli 80% positiivisia arvosteluja Steamissa ja metascorekin on 75, vain vajaamieliset voi siitä tykätä. Viitsinkö edes mainita sitä että uutinen ei ala sanoilla kehuttu tai suosittu, vaan ensimmäinen sana on "etenkin".

Melkein voisi kuvitella sinun kommentin johtuvan pelkästään pelin aiheesta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova