Tuorein sisältö

H&M:ltä Sims-vaatemallisto

05.06.2007 klo 13.06 | Luettu: 3756 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Juuri saapuneen lehdistötiedotteen mukaan "EA ja H&M ryhtyvät yhteistyöhön, jolla innostetaan The Sims-faneja, suunnittelijoita ja muita muotitietoisia ottamaan osaa The Sims 2 Fashion Runway -kilpailuun. Sims-hahmot voi myös pukea tyylikkäisiin kesävaatteisiin The Sims 2 H&M Muodin kamasetin avulla. The Sims 2 Fashion Runway -kilpailussa kuka tahansa voi suunnitella omia muotiluomuksia käyttäen apuna maailman suosituinta tietokonepeliä, The Sims 2:ta."

"The Sims 2 Fashion Runway yhdistää the Sims 2:n virtuaalisen maailman ja H&M:n hallitseman muotimaailman. Kilpailu tarjoaa kaikille muodista kiinnostuneille ja Sims-faneille mahdollisuuden ilmaista luovuuttaan ja omia muotitottumuksiaan. Yksilöllisiä vaatemallistoja voi luoda The Sims 2 –pelin PC-version avulla. Parhaat luomukset päätyvät virtuaaliselle catwalkille osoitteeseen www.TheSims2FashionRunway.com tai www.hm.com. Kilpailuun voi osallistua joko luomalla omia asukokonaisuuksia tai äänestämällä parhaita luomuksia loppukilpailussa. Muotisuunnittelijan ammatista unelmoivalle tämä on loistava tilaisuus saada omia luomuksia H&M:n suunnittelijoiden arvosteltavaksi. Tyylikkäimmät mallistot näkyvät tulevaisuudessa H&M:n kokoelmissa."

”Olemme erittäin innoissamme, koska H&M on ensimmäinen brändi, joka tulee Simsien maailmaan tällä tavalla. H&M Muodin Kamasetin avulla tavoitamme asiakkaamme ja esittelemme samalla osan kesän mallistostamme”, sanoo H&M:n markkinointijohtaja Jörgen Andersson. ”Sims-pelaajat ovat tunnettuja luovuudestaan, itseilmaisustaan ja nokkeluudesta – odotamme mielenkiinnolla osallistujien luomuksia catwalkille.”

Säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta www.TheSims2FashionRunway.com.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Hurjimmat julkkariju... 50 omituisinta hetke... >

Keskustelut (1 viestiä)

lol

26.01.2008 klo 17.24

namnamnamnamnamnamnam. paljon lisäosa suurinpiirtein maksaa?
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova