Tuorein sisältö

AMD GAME! lupaa täydellistä pelielämystä

20.05.2008 klo 11.02 | Luettu: 3956 kertaa | Teksti: Matti Lintula


AMD GAME! on suoritinvalmistajan uusi leima, jolla merkityistä osista kootun tietokoneen pitäisi tarjota tasalaatuisia peli- ja HD-leffaelämyksiä. Vähemmän yllättävästi leimoja löytyy ainoastaan AMD:n ja ATI:n tuotteista. Merkinnän on tarkoitus helpottaa hyvän pelikoneen kasaamista luotettavuuden, yksinkertaisuuden ja uusimman teknologian avulla.

Uudelta AMD GAME! -sivustolta löytyy mm. lista testatuista komponenteista ja nippu esimerkkikokoonpanoja, jotka täyttävät uuden leiman asettamat vaatimukset.

Lisäksi sivustolla suositellaan myös erilaisia satunnaispelaajille sopivia pelejä, jotka toki pyörivät varmasti hieman vaatimattomammallakin laitteistolla.

Lähde: Blue's News

V2.fi | Matti Lintula
< Lisätietoja Blue Dra... Microsoft myy kunnos... >

Keskustelut (3 viestiä)

AnXa

20.05.2008 klo 12.32

Kattelin kokoonpanoja ja ei niistä kyllä pelaamiseen ihan taida olla.

Vista Ultimatea tyrkyttävät joka koneeseen ja silloin pitäisi keskusmuistia löytyä vähintään se 3-4 gigatavua. Ei 1gt tai 2gt oli se sitten kuinka nopeaa hyvänsä. Muutenkin noi on kaikki AMDn piirisarjoja myöten DAAMIT koneistoa. :P
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

20.05.2008 klo 13.36

Vista Ultimateen 3-4 gigatavua? :D
Ei millään pahalla, mutta mitä ihmettä olet oikein vetänyt? Itse asensin Vista Ultimaten vanhaankin koneeseeni jossa oli 1 gigatavu muistia ja aivan hyvin toimi pelaaminenkin. (ei kylläkään yhtä hyvin kuin XP:ssä)

Ja noista kalliimpien Vistojen tyrkyttämisestä taas haistaa MS:n takavasemmalta.
lainaa
saster

Rekisteröitynyt 29.02.2008

20.05.2008 klo 13.53

Kyllä tuossa näytti huonolta tuon muistin osalta nuo kokoonpanot. Yksi esimerkki kokoonpano oli ainoastaan 4GB. Siihen kuin ajattelee että vista vaatii jotain 1GB ja parhaat pelit 2GB muistia pyöriäkseen. Tietenkin jos jotain vanhoja pelejä pelaa niin ei siinä enään pelikoneita tartte.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova