Tuorein sisältö

Lähteiden mukaan Nintendo hyllytti 1-2-Switch-pelin jatko-osan huonojen testikokemusten perusteella

08.06.2022 klo 21.00 | Luettu: 1569 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Lähteiden mukaan Nintendo on hyllyttänyt 1-2-Switch-pelin jatko-osan huonojen testikokemusten perusteella. Everybody's 1-2-Switch-pelin kerrotaan jäljitelleen tunnettua Jackbox-pelisarjaa, minkä lisäksi sen kerrotaan edenneen testaukseen saakka. Saatu palaute ei kuitenkaan ollut mairittelevaa.

Tietojen mukaan erityisesti lapsiperheet olisivat antaneet surkeata palautetta. Tätä on pidetty ongelmallisena, sillä lapsiperheet ovat pelin kohderyhmää. Mukana olevia minipelejä pidettiin jopa niin surkeina, etteivät monet testaajat jaksaneet pelata käynnissä olevia kierroksia loppuun saakka. Huhujen mukaan jotkut Nintendon työntekijät kertoivat, että Everybody's 1-2-Switchin julkaiseminen saattaisi vahingoittaa yhtiön mainetta. Heidän mukaansa Nintendoa pidetään laadukkaiden pelien tekijänä, Everybody's 1-2-Switch ei sitä olisi.

On vielä epäselvää, aikooko Nintendo lopulta julkaista pelin vai ei. Yksi huhuttu ehdotus on, että Everybody's 1-2-Switch julkaistaan ilmaiseksi Nintendo Switch Onlinen jäsenille.

Lähde: Fanbyte, Eurogamer
V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: The Last of Us... Perjantaina alkava P... >

Keskustelut (1 viestiä)

Petteri

09.06.2022 klo 01.55 2 tykkää tästä

Roskiin vaan tämmöset.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova