Tuorein sisältö

Wiin ja WiiWaren Bombermanit yhteistyössä

20.05.2008 klo 15.28 | Luettu: 2497 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Hudsonin Japanin osaston varapääjohtaja Kentaro Murayama paljastaa yhtiön kehittämien WiiWare-Bombermanin ja hyllymyyntiin tarkoitetun Bombermanin toimivan myös keskenään. WiiWare-versiosta puuttuu tarinatilan lisäksi kaksi hyllyversion kenttää. Myös tunnetiloja kuvaavien animaatioiden määrä on tipautettu puoleen. Pelit toimivat kuitenkin yhteistyössä, joten täyden version ostaneet ja WiiWare-version ladanneet voivat pelata vastatusten verkossa.

Hudson on toistaiseksi aktiivisin WiiWare-kehittäjä ja tulossa on pommimiehen lisäksi kahdeksan pelaajan verkkopeliä ja mahdollisesti Wii Fitin tasapainolautaa hyödyntävä Tetris, sekä varsin seesteisen kuuloinen akvaariosimulaattori Blue Oasis.

Blue Oasiksessa akvaarioon voi tipautella ajan myötä lisää uusia kaloja, ruokkia näitä ja vain katsella kalojen hiljaista uiskentelua. Meditointiin verrattavaan pelikokemukseen ollaan mahdollisesti liittämässä linkki Wiin sääkanavalle, jolloin ulkona vallitseva sää ilmenisi myös virtuaaliakvaarion maisemasta.

Lähde: Siliconera

V2.fi | Matti Lintula
< Age of Conan jäi ilm... Precursors antaa kok... >

Keskustelut (1 viestiä)

tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

20.05.2008 klo 16.08

Karsittu versio alle keskitason räpellyksestä (Metacritic:56) jeah.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova