Tuorein sisältö

GOG-kauppa syytää vieläkin lisää ilmaispelejä - legendaarinen toimintaseikkailu 90-luvulta on saatavilla vielä vajaat pari päivää

21.06.2022 klo 21.00 | Luettu: 1631 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenGOG-kaupan kesäalea on enää jäljellä alle viikko mutta se ei estä erityisesti vanhempiin peleihin erikoistunutta pelikauppaa jälleen lahjomasta käyttäjiään yhdellä ilmaisella pelillä, jos vain liittyy sivuston postituslistalle.

Ilmaispelinä tällä kertaa on ranskalaisen pelinkehittäjä Delphine Softwaren legendaarinen alun perin vuonna 1992 ilmestynyt toimintaseikkailupeli Flashback. Peli muistetaan erityisesti sen sulavista rotoscope-tekniikalla tehdyistä animaatioista ja kauniista käsin piirretyistä taustoista mutta myös varsin mainiosta scifistisestä salaliittojuonesta.

Flashback sattuu olemaan myös sopivasti ajankohtainen, sillä aiemmin kesäkuussa Summer Game Fest -tapahtumassa esiteltiin uusi traileri pelin uudesta jatko-osasta nimeltään Flashback 2, jota on tekemässä myös alkuperäisen pelin suunnitellut Paul Cuisset.

Uusi jatko-osa ilmeisesti jättää kokonaan huomioimatta vuonna 1995 ilmestyneen kolmanteen ulottuvuuteen hypänneen edellisen suoran jatko-osan nimeltään Fade to Black, joka pienestä kömpelyydestä huolimatta oli ainakin allekirjoittaneesta aikoinaan varsin mainio peli.

Jatko-osien epämääräisyydestä riippumatta, aidon ja alkuperäisen Flashbackin voi kuitenkin nyt napata itselleen vielä 43 tunnin ajan GOG-pelikaupasta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelialan kokeneet am... Tympiikö PlayStation... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova