Tuorein sisältö

Itch.io-palvelussa alkaa huomenna Worthy of Better, Stronger Together -kampanja, jossa myydään yli 140 teoksen pakettia - tavoitteena lisätä tietoisuutta lisääntymisoikeudesta

30.06.2022 klo 22.00 | Luettu: 523 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Viime viikolla Yhdysvaltain korkein oikeus kumosi yleisen aborttioikeuden. Päätöksen johdosta osavaltiot voivat jatkossa päättää itsenäisesti lainsäädännön koskien raskaudenkeskeytystä. Käytännössä muutos tarkoittaa sitä, että noin puolet osavaltioista kieltää raskaudenkeskeytyksen. Aborttioikeuden kumoamista on kritisoitu Yhdysvaltojen lisäksi myös muualla maailmassa. Se heikentää merkittävästi mm. lisääntymisoikeutta ja muita ihmisoikeuksia.

Tilanteen johdosta Itch.io-palvelussa alkaa huomenna Worthy of Better, Stronger Together -kampanja, jossa myydään runsasta pelipakettia kaikille halukkaille. Paketin hinta on noin 10 euroa ja se sisältää tällä hetkellä jo yli 140 peliä. Ennen kampanjan aloitusta lukumäärä voi vielä lisääntyä. Painotus paketissa on kauhupelit.

Kaikki pakettimyynnistä saadut tuotot jaetaan 50/50-periaatteella The National Organization for Women ja The Center for Reproductive Rights -organisaatioiden kesken. Kyseiset tahot tekevät töitä mm. sukupuolten tasa-arvotyön parissa.

Lähde: Itch.io

V2.fi | Miia Lyyra
< Kilpa-ajoa, tuhoamis... Videokuvaa seuraavan... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

03.07.2022 klo 09.12

https://itch.io/b/1471/worthy-of-better-stronger-together-
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova