Tuorein sisältö

Pelaajien ja kriitikoiden tyrmäävä uusioversio XIII-kulttiräiskinnästä uusioidaan uudestaan

01.07.2022 klo 20.00 | Luettu: 969 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pari vuotta sitten ilmestynyt uusioversio kulttimainetta nauttivasta XIII-räiskintäpelistä sai pelaajilta ja kriitikoilta täystyrmäyksen, sillä kehnon teknisen toteutuksen lisäksi uudistettu peli muutti alkuperäisen pelin vahvasti sarjakuvamaista cel-shading-tekniikkaa käyttäneen visuaalisen ulkoasun huomattavasti perinteisempään suuntaan.

Nyt kuitenkin pelijulkaisija Microids on julkaissut pelin Steam-sivulla uutisen, jossa kertoo pelin saavan ilmaisen päivityksen, jonka pitäisi lupausten mukaan antaa pelaajille tilaisuus nauttia pelistä sellaisena kuin se on tarkoitettu.

Microidsin julkaisemalta parannusten listalta löytyy ainakin paranneltu taidetyyli, paranneltu tekoäly, kokonaan uudelleen suunniteltu käyttöliittymä, uudelleen toteutettu äänisuunnittelu ja pelin konsoliversioilla paremmat ruudunpäivitykset sekä vieläpä moninpelitila 2-13 pelaajalle.



Pelijulkaisija kertoo, että muutoksista vastaa alkuperäisen uusioversion kehittäneen PlayMagicin sijaan ranskalainen pelinkehittäjä Tower Five, joka on yli vuoden ajan työstänyt pelin uuden version parissa. Päivityksen kerrotaan ilmestyvän syyskuun 13. päivä ja nähtäväksi jääkin onnistuuko se korjaamaan yhä esimerkiksi Steam-kauppapaikassa ylivoimaisen kielteisen -yleisarvosanan saaneen pelin maineen.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Halo Infinitessä tes... Tältä olisi näyttäny... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova