Tuorein sisältö

Tältä olisi näyttänyt Warren Spectorin eeppinen Aku Ankka - Youtubettaja sai käsiinsä pelikuvaa perutusta Epic Donald -pelistä

01.07.2022 klo 22.35 | Luettu: 1071 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJunction Point Studios ehti julkaisemaan legendaarisen pelinkehittäjä Warren Spectorin johdolla vain kaksi Epic Mickey -peliä ennen kuin pelistudion omistanut Disney Interactive päätti sulkea koko studion useiden muiden pelinkehittäjien ohella.

Junction Point oli jo kuitenkin ehtinyt alkaa kehittämään seuraavaa peliään, jonka pääosassa Mikki Hiiren sijaan olisi ollut suomalaisillekin huomattavasti tutumpi Aku Ankka, ja pelin nimi oli alustavasti luonnollisesti Epic Donald.

Tähän päivään mennessä pelistä ei ole nähty kuin vain muutamia kuvia, eikä edes Warren Spector ole puhunut asiasta laajemmin, mutta vuonna 2012 antamassaan haastattelussa pelinkehittäjä kertoo olleensa suuri Carl Barks -fani ja halunneensa ammentaa ankkamestarin tyylistä inspiraatiota työn alla olleeseen peliin.

Nyt YouTube-kanava Slope’s Game Room oli onnistunut saamaan käsiinsä hieman pelikuvaa peruuntuneesta Epic Donaldista ja esittelee sitä peruttuihin Disney-peleihin keskittyvässä videossaan. Vaikka videon perusteella peli ei ollut vielä lähellekään valmis, niin se oli kuitenkin edennyt jo jonkinlaiseen pelattavaan tilaan.

Kovin montaa sekuntia Epic Donaldia ei Slope’s Game Room esittele, mutta tubettaja vihjailee mahdollisesti palaavansa myöhemmin vielä pelin pariin toisen videon myötä, joten kiinnostuneiden kannattaa pistää kanava itselleen seurantaan.Lähde: Nintendo Everything

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelaajien ja kriitik... Nintendo-fani osti y... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova