Tuorein sisältö

Terminator! Robocop! Klonkku! Tunnettujen lisenssien lisäksi pelijulkaisija Nacon esitteli myös laajasti muuta tulevaa pelitarjontaansa

07.07.2022 klo 23.10 | Luettu: 1164 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelijulkaisija Nacon järjesti aiemmin tänään Nacon Connect 2022 -nimisen lähetyksen, jossa ranskalaisfirma esitteli tulevaa peli- ja laitetarjontaansa kahdenkymmenen trailerin voimin.

Esiteltyjen pelien joukosta silmille hyppäävät tietenkin ensimmäisenä äärimmäisen hyvin tunnetut lisenssit kuten Terminator, Robocop ja Taru Sormusten Herrasta mutta joukossa oli myös muutamia muita mielenkiintoisia uutuuksia.

Terminator Survival Project

Lähetyksen mielenkiintoisin peli oli ehkä kuitenkin Naconin oman Milanon pelistudion kehittämä vielä toistaiseksi nimeämätön Terminator-peli, jonka luvataan olevan avoimen maailman selviytymispeli. Naconin mukaan peli kertoo uuden tarinan post-apokalyptisessa tulevaisuudessa mutta toistaiseksi pelistä ei vielä muuta tiedetä, kuin että se saapuu joskus tulevaisuudessa PC:lle ja konsoleille.



RoboCop: Rogue City

Toinen 80-luvun toimintaelokuvien ja scifin ystäviä varmasti ilahduttava peli on tuleva RoboCop: Rogue City, jossa pelaaja pääsee itse ohjastamaan Paul Verhonenin erinomaisesta elokuvasta tuttua kyborgista lainvartijaa. Peli ainakin vaikuttaa alustavasti lupaavalta ja mukana on myös ainoa oikea robokyttä, eli Peter Weller.

Nähtäväksi vielä jää tuleeko peli kuitenkaan verisen toiminnan lisäksi myös sisältämään alkuperäisen elokuvan purevaa yhteiskuntakritiikkiä. RoboCop: Rogue City ilmestyy PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -konsoleille kesäkuussa 2023.




The Lord of the Rings: Gollum

Aiemminkin jo julkistetusta The Lord of the Rings: Gollum -pelistä nähtiin tällä kertaa ihan varsinaista pelikuvaa sisältävä traileri, jossa tuttu korruptoitunut hobitti metsästää aarrettaan. Klonkun seikkailuja pääsee kokemaan syyskuun 1. päivä PC-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- ja Xbox Series X|S -alustoilla sekä Nintendo Switchillä myöhemmin.



Blood Bowl 3

Warhammer-maailmaan sijoittuva vielä väkivaltaisempaa versiota amerikkalaisesta jalkapallosta edustava Blood Bowl -pelisarja saa jo kolmannen osansa, joka lupaa olla entistäkin luita rutistelevampaa toimintaa. Blood Bowl 3 ilmestyy PC-, PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox?One-, Xbox Series X|S ja Nintendo Switch -alustoille.



War Hospital

War Hospital tarjoaa hieman erilaisen näkökulman sotapeleihin, sillä siinä pelaaja pyörittää ensimmäisen maailmansodan aikaista sotasairaalaa ja tarkoituksena onkin pelastaa mahdollisimman paljon henkiä. Pelin kerrotaan ilmestyvän vuonna 2023 PC-, PS5- ja Xbox Series X|S -alustoille.



Loput trailerit
Lähetyksen koko annin voi katsoa vielä alta. Mukana oli muun muassa yhteistyötoimintaa Sherwoodin metsissä sekä muutamia Naconin valmistamia pelilaitteita.



V2.fi | Mikko Seppänen
< Voimapesureita, japa... Pääkallolippu liehum... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova