Tuorein sisältö

The Lord of the Rings: Gollumin kehittäjät pyytävät anteeksi pelin ongelmia - pelaajat ovat näreissään tapahtuneesta

27.05.2023 klo 11.00 | Luettu: 1226 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


The Lord of the Rings: Gollumin kehittänyt Daedalic Entertainment pahoittelee Twitterissä epäonnistuneen Klonkku-seikkailun julkaisua. Yhtiö pyytää anteeksi sitä, ettei peli vastannut pelaajien odotuksia. Samalla studio kuitenkin kertoo ottavansa vastaan pelaajien antamat kehitysehdotukset ja tekevänsä kaikkensa, jotta peli olisi toimintakuntoinen.

Tällä hetkellä Daedalic Entertainment on jo julkaissut yhden päivitystiedoston Klonkulle.

Pelaajia tiedote ei kuitenkaan miellytä. Twitterissä useat ovat ilmaisseet mielipiteensä jakamalla muiden studioiden vastaavia tiedotteita, joissa sisältö on aina sama. Niissä eri studiot pyytävät pelaajilta anteeksi epäonnistumistaan. Jotkut kirjoittavat vitsailevatkin, että Daedalic Entertainmentin ilmoitus liittyy muiden studioiden ilmoituksen kanssa samaan kokoelmaan.

Myös Gamesradarin toimittaja Alex Avard on avannut oman sanaisen arkkunsa. Hän kertoo Twitterissä Klonkku-pelin olevan yksi huonoimmista peleistä pitkään aikaan. Avard julkaisi Twitterissä vertauskuvan mainoskuvasta ja todellisesta pelikuvasta. Kuvat voit katsoa täältä. Kaappauksista voi huomata, että ero on kuin yöllä ja päivällä. Lisäksi hänen kirjoittamansa arvostelu kuvineen on katsottavissa tästä.

The Lord of the Rings: Gollum julkaistiin PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -laitteille ja PC:lle 25. toukokuuta.Lähde: Polygon

V2.fi | Miia Lyyra
< Battlefield 2042:n u... Microsoft valitti Is... >

Keskustelut (2 viestiä)

Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

27.05.2023 klo 23.30

Ihan selvo homma. Tiedetään, että peli on rikki ja myydään se sellaisena, koska tuotot taskussa on vähän helpompi perustella lisäkehityskustannuksia, vaikka maine meneekin. Onhan tätäkin jo ilmeisesti ainakin neljä vuotta työstetty?


Miksi EU ei ole vieläkään puuttunut tähän?
lainaa
fowpfjqosnsnwjf

28.05.2023 klo 14.36 1 tykkää tästä

turpaan sietais saada naita tulee ihan jatkivalla syotolla et paskaa julkastaan ja sit pyydellaan anteeks kin ette tykanneet vaik kaikki tiesi mita tekevat jos sais kunnolla nokkaaan ni ehka tulevat urpot harkitsis paremmin mikaan mahdollinen reklamaatiouhka merkkaa noille mitaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova