Tuorein sisältö

Mark Zuckerberg kertoi iloisia uutisia yhtiön VR-lasien omistajille - laseihin ei tarvitse jatkossa kirjautua Facebook-tunnuksella

10.07.2022 klo 17.00 | Luettu: 1258 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Metan toimitusjohtaja Mark Zuckerberg kertoi omalla Facebook-tilillä, että jatkossa yhtiön VR-laseja käyttävät voivat kirjautua laseihinsa uuden Meta-tunnuksen avulla. Muutos tapahtuu elokuussa, jolloin vaatimus Facebook-tunnuksesta poistuu. Uusi tunnus toimii kuitenkin ainoastaan vain virtuaalilaseissa, eikä sillä pääse Facebookin puolelle. Facebook- ja Meta-tunnukset voi kuitenkin yhdistää toisiinsa.

Jatkossa myös Oculus-profiilit muuttuvat Meta Horizon -profiileiksi. Uudet profiilit ovat enemmän muiden sosiaalisen median kanavien profiilien kaltaisia. Meta Horizon -profiilissa voi muun muassa seurata ystäviä entisen kaverikutsun sijasta. Lisäksi käyttäjä voi esiintyä palvelussa lempinimellä tai oikealla etu- ja sukunimellä. Muutos tekee profiilista Metan mukaan entistä “sosiaalisemman”.

Metan mukaan tulevat muutokset eivät vaikuta mm. omistettuihin peleihin tai ansaittuihin saavutuksiin, vaan aivan kaikki data siirtyy Facebook-tunnukselta Meta-tunnukselle.



Lähde: Oculus

V2.fi | Miia Lyyra
< Remedyn Sam Laken mu... Viime viikolla julka... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

11.07.2022 klo 17.04 2 tykkää tästä

Ei helvetti mikä klikkiotsikko. Se antoi jo vähän toivoa siitä että Facebook(kieltäydyn kutsumasta sitä metaksi) olis tullut vähän järkiin. Noh.. Saitte klikin ja jopa kommentikin. Olkaa iloisia. Tehtävä suoritettu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova