Tuorein sisältö

Twitch ottaa kovat toimet käyttöön - jatkossa voit jakaa muiden striimaajien kanssa tietoa haitallisista käyttäjistä

24.07.2022 klo 14.00 | Luettu: 935 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suoratoistopalvelu Twitch on ottanut seuraavan askeleen koskien käyttäjiä, jotka ansaitsevat palveluun porttikiellon. Jatkossa striimaajat voivat jakaa keskenään tietoa katsojista, jotka ansaitsevat porttikiellon kanaville.

Shared Ban Info -palvelussa suoratoistajat pyytävät lupaa nähdä toisten suoratoistajien valvontatietoja. Valvonnan alle joutuneista käyttäjistä ilmoitetaan puolestaan moderaattoreille ja suoratoistajille erillisellä viestillä, mikäli nämä käyttäjät saapuvat chat-keskusteluun. Tarkoituksena on varoittaa muita sisällöntuottajia haitallisista katsojista ja estää näiden katsojien vihakäytös useammalla kanavalla.

Valvontayhteisö voi kuulua ainoastaan 30 striimaajaa, mutta Twitch on ilmoittanut olevansa kiinnostunut lisätiedoista, mikäli suoratoistajat kokevat rajan liian matalaksi. Twitchin blogikirjoituksen mukaan muutos on yhteisön toivoma, sillä jotkut striimaajat ovat jo aiemmin jakaneet keskenään infoa haitallisista käyttäjistä. Nyt tiedon jakaminen on huomattavasti helpompaa.

Lisätietoja Shared Ban Info -palvelusta voit lukea Twitchin sivuilta.


V2.fi | Miia Lyyra
< Nintendo Switch Spor... GTA Online kohtaa to... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova