Tuorein sisältö

Twitchissä voi nyt julkaista ennaltanauhoitettuja videoita

03.10.2016 klo 21.00 | Luettu: 1838 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Videosuoratoistopalvelu Twitchissä on tähän mennessä ollut mahdollista vain lähettää suorana tulevaa videokuvaa, minkä jälkeen lähetyksen on voinut julkaista palveluun. Viime viikon lopulla yrityksen tuotemarkkinointipäällikkö Noreen McInnis ilmoitti Twitchin blogilla, että palveluun on nyt mahdollista tuoda ennaltanauhoitettuja videoita. Nauhoitettuja suoria lähetyksiä on myös jatkossa mahdollista ladata omalle koneelleen, muokata ja leikellä mieleisekseen ja tuoda takaisin palveluun.

McInnisin mukaan ennaltanauhoitettujen videoiden kanssa ei tarvitse "olla koko ajan varpaillaan". "Kuka tahansa voi nauhoittaa ja muokata kokonaisia läpikulkuoppaita peleistä, vaihe-vaiheelta-harjoituksia, koostevideoita, montaaseja, tai mitä tahansa muita videoita, joilla on nyt koti Twitchissä."

Jatkossa Twitchin videoilla ei myöskään ole viimeistä katsontapäivää. Käyttäjät voivat myös ilmoittaa seuraajilleen uusista videoista oman kanavan kautta, minkä lisäksi käyttäjät saavat myös tilastotietoja omien videoidensa katsomiskerroista.

Twitchin tarkoituksena on monipuolistaa toimintaansa ja tuoda käyttäjille uudenlaisia ominaisuuksia jatkossakin. Palvelu ottaa samalla askeleen kohti YouTubea, joka on nimenomaan ennaltanauhoitettujen videoiden suosituin jakelukanava, vaikka nykyään tarjoaakin myös suorien lähetysten mahdollisuutta.

Katso uusien ominaisuuksien esittelyvideo alta:


V2.fi | Erkki Mervaala
< The Escapists 2 julk... Marraskuussa voi lum... >

Keskustelut (1 viestiä)

MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

07.10.2016 klo 14.59

Hmm, haluanko olla Googlen vai Amazonin videopalvelun armoilla... Olisi kiva, jos jokin vaihtoehtopalvelukin saisi suosiota.
lainaa

Kirjoita kommentti


146


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova