Tuorein sisältö

Sony esitteli iPhone-käyttäjille tarkoitetun Backbone One -mobiilipeliohjaimen

28.07.2022 klo 20.00 | Luettu: 749 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sony on esitellyn blogissaan iPhone-käyttäjille tarkoitetun Backbone One - PlayStation Edition -mobiilipeliohjaimen. Ulkoasultaan ohjain sopii hyvin PlayStationin nykyiseen visuaaliseen ilmeeseen, sillä se on teemaltaan samanhenkinen esimerkiksi konsolin, ohjaimen ja Sonyn uusien Pulse-kuulokkeiden kanssa. Mobiilipeliohjainta on saatavilla valkoisena sekä mustana ja sen hinta on 99 dollaria. Backbone One -sivuston mukaan samanlainen ohjain on tulossa myös Android-käyttäjille. Sivuston mukaan laite tulee saataville marraskuussa.

Backbone One toimii yhdessä laajakaistayhteyden ja PlayStation 5- sekä PlayStation 4 -konsoleiden kanssa. Lisäksi pelaaja tarvitsee PS Remote Play -sovelluksen, jonka jälkeen pelit pyörivät sutjakkaasti. Sonyn uusi mobiilipeliohjain toimii myös joidenkin App Storesta löytyvien pelien kanssa, jotka tukevat ohjaimia.

Backbone One -ohjain tulee saataville ensimmäisenä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Isossa-Britanniassa. Sony on kertonut, että ohjain tulee saataville muissa maissa myöhemmin.

Alla Backbone One -ohjaimen esittelyvideo.Lähde: Sony Blog

V2.fi | Miia Lyyra
< JOKin pelivatkain 04... FIFA 23 pääsi tarkem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova