Tuorein sisältö

FIFA 23 pääsi tarkempaan esittelyyn - näin toimivat täydellisen maalivahdin sormet

28.07.2022 klo 22.00 | Luettu: 2347 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


30. syyskuuta julkaisunsa saava jalkapallopeli FIFA 23 on päässyt tarkempaan esittelyyn. Yli 10 minuuttia kestävä video koostuu useasta eri osasta. Tarkempaan katsaukseen pääsivät muun muassa esittelyt hyökkäyksestä ja puolustuksesta. Lisäksi havainnollistetaan kuinka muun muassa maalivahdin sormet liikkuvat ja taipuvat mahdollisimman realistisesti pallon tullessa maalia kohden.

FIFA 23 tulee olemaan historiallinen peli, sillä seuraava EA:n jalkapallopeli kantaa nimeä EA Sports FC. Syyskuussa julkaistava FIFA onkin siis historian viimeinen. FIFA 23 on muullakin tavoin historiallinen, sillä kansainvälisen version kansikuvassa nähdään ensimmäistä kertaa naispelaaja. Kannessa poseeraavat PSG:n Kylian Mbappé sekä Chelsean Sam Kerr. Pelistä löytyy tänä vuonna miesten joukkueiden lisäksi myös naisten seurajoukkueet ja naisten MM-kisat Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Sony esitteli iPhone... PlayStation 5 on saa... >

Keskustelut (3 viestiä)

jördis

29.07.2022 klo 13.12 1 tykkää tästä

varmaan joitain ottaa pumpusta kun on nainen pelikannessa.
lainaa
eghiotenfa

29.07.2022 klo 17.48

ei ota rahat saastyy kun muutenkin sekundapelisarjaksi muuttunut peli myontaa keskittyvansa sekundapelaajiin
lainaa
bgooafhwognakfn

30.07.2022 klo 08.56

parin vuoden sisaan kun eicat keksi muita uudistuksia niin alkaa poika ja tyttojoukkuwiden lisays ja sit sukupuolettomien ei tarvi muuttaa pelia kun vaan copypastetaan samaanhahmoa ja vaihdetaan naamaa nimea ja arvotaan jotkut statsit
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova