Tuorein sisältö

Logitech julkisti uuden pilvipelaamiseen keskittyvän käsikonsolin - Tencentin kanssa tehtävän laitteen luvataan tukevan Xbox Cloud Gaming- ja GeForce Now -palveluita

02.08.2022 klo 20.00 | Luettu: 1280 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Logitech julkisti tänään tuovansa vielä tämän vuoden puolella markkinoille yhdessä Tencent Gamesin kanssa uuden pilvipelaamiseen keskittyvän käsikonsolin.

Laitteen varsinaista ulkonäköä tai sen teknisiä ominaisuuksia Logitech ei vielä paljastanut, mutta kertoi vielä nimeämättömän pelilaitteen tukevan useampaa pilvipelausalustaa, joista nimeltä mainittiin Nvidian GeForce Now ja osana Microsoftin Xbox Game Pass Ultimate -palvelua saatavilla oleva Xbox Cloud Gaming.

Tuleva käsikonsoli tullaan julkaisemaan osana pelaamiseen keskittyvää Logitech G -tuotesarjaa ja Tencent Gamesin mukaan sveitsiläisen teknologiafirman kokemus PC- ja konsolilaitteiden valmistuksesta tekeekin Logitechista ihanteellisen yhteistyökumppanin paremman pelikokemuksen tuomisessa pelaajille ympäri maailmaa.

Toisin kuin Valven suosituksi osoittautunut Steam Deck -kannettava, Logitechin ja Tencentin uutuus ei näillä näkymin tule siis itse pyörittämään pelejä, mikä tarkoittaa että laite voisi hyvinkin tarjota merkittävästi halvemman vaihtoehdon niille, jotka ovat kiinnostuneet pelaamaan pelejä striimaamalla liikkeellä ollessa.

Ottaen huomioon, että laitteen pitäisi ilmestyä vielä tämän vuoden puolella, siitä todennäköisesti tullaan kuulemaan lähikuukausina vielä lisää. Tulevasta laitteesta kiinnostuneet voivat toistaiseksi tilata itselleen sähköposti-ilmoituksen uusista uutisista Logitechin verkkosivuilta.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sony lakkautti PlayS... Ghost Recon Wildland... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova