Tuorein sisältö

Outcast 2! Paavo Pesusieni! Showpainia!- tässä loput THQ Nordic Digital Showcase 2022 -lähetyksessä nähdyt trailerit

12.08.2022 klo 23.25 | Luettu: 651 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTämän iltainen THQ Nordic Digital Showcase -lähetys oli tehokasta tykittelyä, kun pelijulkaisija esitteli 14 peliä vain hieman yli 45 minuutissa, aiemmasta uutisesta löytyy linkit ensimmäiseen puoliskoon lähetyksessä nähdyistä peleistä ja alapuolelta voi katsoa loppujen seitsemän nähdyn pelin trailerit.

Knights of Honor II: Sovereign


Uusi Knights of Honor II: Sovereign -strategiapeli lupaa tarjota hieman lähestyttävämpää suuren skaalan taktikointia keskiaikaisessa Euroopassa. Black Sea Games -pelistudion kehittämä peli on tulossa PC-alustalle.Outcast 2 - A New Beginning


Aikanaan pelaajia uskomattomalla vokseligrafiikalla ja scifiseikkailulla ihastuttaneen Outcast-pelin kerrottiin viime vuonna saavan jatkoa ja nyt Cutter Sladen uusista seikkailuista nähtiinkin seuraava traileri.

Outcast 2 - A New Beginning on tulossa PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -alustoille.Wreckreation


Wreckreation on Burnout- ja Need for Speed -pelien parissa työskennelleiden pelinkehittäjien Three Fields Entertainment -pelistudion uutuuspeli, joka lupaa yhdistää näiden pelisarjojen parhaat puolet kokonaan uudenlaiseksi kokonaisuudeksi, jossa pelaajat pystyvät muuttamaan ja muokkaamaan ajorataa kesken pelin.

Peli saapuu PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S- ja PC-alustoille.Way of the Hunter


Ensi viikolla PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -alustoille ilmestyvä metsästyspeli Way of the Hunter sai uuden trailerin.AEW: Fight Forever


AEW: Fight Forever on tämän hetken ehkä kuumimman showpainifirman tuleva ensimmäinen kunnollinen peli ja tällä kertaa uudessa trailerissa nähtiinkin esimerkiksi kilpailevista WWE:n peleistä kokonaan puuttuva miesten- ja naisten välinen painiottelutyyppi.

Hauskana yksityiskohtana trailerilla showpainija Britt Baker kurmuuttaa pelissä oikeaa puolisoaan, eli showpainija Adam Colea. Muuten trailerissa oli esillä myös pelissä käytettävissä olevaa aseistusta sekä kasa satunnaisia minipelejä.

AEW: Fight Foreverilla ei ole vielä julkaisupäivää mutta pelin kerrottiin ilmestyvän "pian" PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X|S-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille.Stuntfest - World Tour


Arcade-henkistä kisailua ja stuntteja tarjoava Stuntfest - World Tour saapuu pian myös pelaajien kokeiltavaksi suljetun betatestin muodossa, joten kiinnostuneiden PC-pelaajien kannattaa suunnata pelin Steam-sivulle.SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake


Toteutuksensa puolesta positivisen vastaanoton saaneen SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated -uusioversion (V2.fi:n arviossa 3/5) kehittänyt pelinkehittäjä Purple Lamp on jälleen Paavo Pesusienen kimpussa ja tulevassa SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake -pelissä kaverukset pääsevät seikkailemaan kokonaan uusissa maisemissa.

Pelin kerrotaan saapuvan pian PC-, Xbox-, PlayStation- ja Nintendo Switch -alustoille.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Jagged Alliance 3, A... Hogwarts Legacy viiv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova