Tuorein sisältö

FIFA 23 -jalkapallopelin tähtipelaajat muuntautuvat Marvel Super Heroes -sankareiden kaltaisiksi - katso kuvat täältä

15.08.2022 klo 23.00 | Luettu: 748 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA ja Marvel Entertainment ovat julkaisseet tiedotteen aloittamastaan yhteistyöstä. Alkanut yhteistyö koskee FIFA 23 -jalkapallopeliä, jossa Ultimate Team -tähtipelaajat ovat kuvitettu Marvel Super Heroes -sankareiden tyylisiksi. Tiedotteen mukaan supersankareiksi ovat nyt kääntyneet Landon Donovan, Ricardo Carvalho, Claudio Marchisio, Yaya Touré ja Park Ji-Sung.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.FIFA 23 -peliin saapuu mukaan myös Marvel-teemaan sopivia tifoja ja palloja sekä paljon muuta. Näistä EA ja Marvel ilmoittavat lähempänä niiden julkaisua. FIFA World Cup FUT Hero julkaistaan 11. marraskuuta. FIFA 23 puolestaan julkaistaan 30. syyskuuta, joten Marvels-teemaa joudutaan odottelemaan hetki julkaisun jälkeen.

Lisätietoja aiheesta voit lukea EA:n sivuilta. Sivustolla on myös lisäkuvia Marvel-luomuksista.

Samalla yhtiön ilmoittivat järjestävänsä Disney & Marvel GAMES SHOWCASE -tilaisuuden 9.syyskuuta kello 23.00 Suomen aikaa. Alla traileri, jossa nähdään vilauksia siitä, mitä on luvassa. Videolla vilahtavat ainakin LEGO-videopeli, Monsterit Oy:n Tare Karvanen ja maaliskuulle myöhästynyt Marvel’s Midnight Suns.V2.fi | Miia Lyyra
< Weta-tehostefirma ja... Fortnite X Dragon Ba... >

Keskustelut (1 viestiä)

fjosufiwignwjf

16.08.2022 klo 22.26

jassoo eivat enaa muuta keksi niin fortnitelinjalle millon bafassa nahdaan vaiski vemmelsaari ja aku ankka
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova