Tuorein sisältö

Quakecon 2022 alkaa tänään - sen kunniaksi id Sofware ja Bethesda jakavat ilmaisia pelejä sekä tuovat lisää klassikoita PC Game Pass -palveluun

18.08.2022 klo 20.35 | Luettu: 730 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAlkujaan legendaarista Quake-peliä juhlistamaan perustettu Quakecon-tapahtuma on myöhemmin laajentunut kattamaan useita muita pelijulkaisija Bethesdan omistamien pelinkehittäjien pelejä ja tänäkin vuonna jo kolmatta kertaa peräkkäin virtuaalisesti järjestettävässä tapahtumassa nähdään id Softwaren pelien lisäksi paljon muuta.

Tänään alkavan tapahtuman ensimmäisenä päivänä nähdään ainakin katsaus pelinkehittäjä Arkanen odotettuun Redfall-vampyyriräiskintään sekä lukuisten päivitysten myötä pikkuhiljaa itseään parantelevan Fallout 76:n tuleviin laajennuksiin.

Tapahtuman koko aikatauluun voi tutustua Quakeconin verkkosivuilla mutta torstain aikataulu löytyy myös alta.Aiemmista vuosista tuttuun tapaan id Software ja Bethesda myös juhlistavat Quakeconia lukuisilla tarjouksilla sekä ilmaisherkuilla. PC-pelaajille harvinaista herkkua on tarjolla Epic Games Storessa, jossa on ilmaiseksi jaossa alun perin Nintendo 64 -konsolille julkaistu Doom 64 . Kyseinen versio on pelin 25-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu paranneltu versio, jossa on tuttujen visuaalisten parannusten lisäksi myös uutta pelattavaa Lost Levels -lisäosan muodossa.

Tämän lisäksi myös kaksi ensimmäistä Elder Scrolls -peliä, The Elder Scrolls: Arena ja The Elder Scrolls: Daggerfall ovat saatavilla ilmaiseksi Microsoft Storesta. Microsoftin kauppaan saapui myös myytäväksi vähän harvinaisempaa herkkua Heretic-pelisarjan pelien Heretic: Shadow of the Serpent Riders ja Hexen: Beyond Heretic sekä lisäosan Hexen: Deathkings muodossa.Myös Microsoftin PC Game Pass -palvelu laajentui useilla klassikoilla ja tästä päivästä lähtien palvelussa on pelattavissa Wolfenstein 3D, Return to Castle Wolfenstein, Quake 4, An Elder Scrolls Legend: Battlespire ja The Elder Scrolls Adventures: Redguard.

Aiempina vuosina Quakeconissa on nähty myös uusia julkistuksia, kuten huhuttu Quake 2 Remaster mutta nähtäväksi jää tullaanko tapahtumassa vihdoinkin näkemään jotain uutta esimerkiksi MachineGamesin tekeillä olevasta Indiana Jones -pelistä.

Quakeconin koko ohjelmaa voi seurata täysin turvallisesti kotisohvalta tapahtuman virallisen Twitch-kanavan kautta.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kuten kummiteltua, G... Pahoista vaikeuksist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova