Tuorein sisältö

Uusi video esittelee Half-Life 2:n epäkuolleita ja ansoja vilistäneen perutun Ravenholm-pelin

04.05.2022 klo 22.30 | Luettu: 1832 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Mainioista pelidokumenteista tuttu YouTube-kanava NoClip esitteli muutama vuosi sitten hieman pelikuvaa Arkane Studiosin työstämästä mutta lopulta perutusta Half-Life 2:n spin-off-pelistä nimeltään Ravenholm.

Nyt pelistudio on yhdistänyt jälleen voimansa NoClip-kanavan kanssa ja julkaissut uuden lähes tunnin pituisen sekä runsaasti pelikuvaa keskeneräisestä kehitysversiosta sisältävän videon Ravenholmista.

Arkane Studios kehitti Ravenholmia vuosina 2006-2007 yhdessä Valven kanssa ja peli olisi jatkanut alkuperäisen Half-Lifen Opposing Forces -lisäosan päähenkilön Adrian Shepardin tarinaa. Nimensä mukaisesti peli olisi sijoittunut Half-Life 2:n parhaimpiin kenttiin kuuluvaan Ravenholmin aavekaupunkiin ja siinä olisi painovoima-aseen sijaan ollut käytössä uusi magneettipyssy, jonka avulla pelaaja olisi voinut ratkoa pulmia sekä seivästää epäkuolleita.

Nyt julkaistun pelikuvan mukaan pelissä olisi ollut myös isossa osassa erilaisten ansojen rakentaminen esimerkiksi sähköä käyttäen ja keskeneräisyydestään huolimatta peli vaikutti videon perusteella lupaavalta. Ravenholmille kävi kuitenkin kuten lukuisille muille Half-Life-projekteille ja Valve päätyi keskeyttämään sen kehityksen.

Pelaajat voivat kuitenkin nyt siis uuden videon avulla nähdä hieman millainen Arkanen visio spin-off-pelin suhteen olisi ollut ja kenties nähdä varhaisia elementtejä muista Arkanen peleistä, kuten Dishonored, Prey ja Deathloop.



Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Persian prinssi jäll... Kiinalainen Genshin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova