Tuorein sisältö

Muistatko NES-klassikot Blaster Master ja Fester's Quest? Sunsoft tekee paluuta Gimmickin kera

19.08.2022 klo 11.00 | Luettu: 1386 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Sunsoftin logo on tuttu ainakin niille, jotka pelasivat NES-, Game Boy- ja SNES-konsoleilla 80- ja 90-luvulla. Firma on pysytellyt elossa, vaikkei olekaan viimeisiin vuosiin julkaissut juuri mitään - ja nyt se on tekemässä paluuta tutuilla nimikkeillä.

Tarkoituksena on tuoda markkinoille firman vanhempaa tuotantoa ja ensimmäiset kolme uusiojulkaisua ovat Ikki Unite, Ufouria, sekä Suomenkin NES-keräilijäpiireissä legendaariseksi peliksi noussut, vain Pohjoismaissa aikoinaan Japanin ulkopuolella julkaistu Mr. Gimmick!.

Gimmick! Special Edition sisältää uusia pelitiloja ja ominaisuuksia. Se julkaistaan Switchille, PS4:lle, PC:lle (Steam) ja Xbox Onelle tämän vuoden aikana digitaalisesti, mutta Clear River Games julkaisee pelistä myös ihan kirjahyllyyn laitettavia versioita.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Pahoista vaikeuksist... PlayStationin Kojima... >

Keskustelut (2 viestiä)

P33v3li

19.08.2022 klo 12.07 4 tykkää tästä

Voi juku. En edes muistanut koko pelin nimeä, mutta kun näin tuon videon, niin tuttu pelihän sieltä paljastui. Tätä odotellessa. Blaster Masters sentään on tuttu.
lainaa
Magol

20.08.2022 klo 10.09 4 tykkää tästä

No Hitsi! Tää on hieno juttu, että saamme klassikkomme Mr. Gimmick muille alustoille. Ufouria on tullut kokeiltua Wii Virtual Console kautta ja on hyvä peli :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova