Tuorein sisältö

Gamescom 2022: Hideo Kojima kertoi uudesta projektistaan, lavalla nähtiin MINI-auto Pokémoneilla sekä esiteltiin kaksi toimintaseikkailua

23.08.2022 klo 23.20 | Luettu: 995 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Where Winds Meet


Kehityksessä oleva Where Winds Meet näki ensimmäistä kertaa päivänvalon. Kyseessä on täysin uusi peli, josta tulee mieleen Ghost of Tsushiman ja Assassin's Creedin yhdistelmä.



Hideo Kojiman podcast


Hideo Kojima ilmoitti, että pelin kehittämisen lisäksi häneltä on tulossa oma podcast. Podcast saapuu yksinoikeudella suoratoistopalvelu Spotifyyn. Puhetta on luvassa englanniksi ja japaniksi. Ensimmäinen jakso saapuu ulos 8. syyskuuta.



MINI x Pokémon


MINI ja Pokémon ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena esiteltiin konseptivaiheessa oleva Aceman-auto. Ajoneuvossa yhdistyvät autoilun riemu ja pelaaminen. Sisällä on muun muassa iso näyttö ja mitä ilmeisemmin puskurista heijastuu videotykin kuva. Autoon saa yhdistettyä konsolin pelaamista varten.



Blacktail


Blacktail julkaistaan tulevan talven aikana PlayStation 5:lle, Xbox Series -laitteille ja PC:lle. Toimintaseikkailu esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2021 E3-messuilla, jolloin pelin luvattiin saapuvan tulevan talven aikana. Ehkä nyt julkaisuajankohta pitää kutinsa.



V2.fi | Miia Lyyra
< Gamescom 2022: Kasar... Gamescom 2022: Lähes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova