Tuorein sisältö

DICE jatkaa Battlefield 2042:n päivittämistä - tänään alkava uusi kausi tuo uuden kartan sekä uuden minigunilla varustetun pelihahmon

30.08.2022 klo 22.15 | Luettu: 1049 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTunnetusti Battlefield 2042 -räiskinnän alkutaival oli erittäin kivikkoinen ja peli saikin kylmän vastaanoton sekä kriitikoilta että pelaajilta. Pelinkehittäjä DICE kuitenkin lupasi kuunnella pelaajakunnalta saatua palautetta ja jatkaa pelin päivittämistä sekä uuden lisäsisällön tuomista peliin.

Pitkän odotuksen jälkeen pelin ensimmäinen kausi käynnistyi kesäkuun alussa ja saikin pääasiassa positiivisen vastaanoton mutta pelinkehittäjä on luvannut jatkossa tuoda peliin isompia muutoksia, kuten tuoda takaisin sarjan perinteisemmän luokkapohjaisen hahmojärjestelmän.

Näitä ei vielä pelin tänään käynnistyvällä toisella kaudella nähdä mutta uusi kausi kuitenkin tuo mukanaan uuden enemmän jalkaväkitaisteluun keskittyvän Stranded-kartan. Kuivuneeseen Panaman-kanaaliin sijoittuva kartta on pienempi kuin ensimmäisen kauden kartta, joka selvästi osoittaa pelistudion kuunnelleen alkuperäisen pelin suurista kartoista ja niiden pitkistä matkustusajoista saatua palautetta.

Uuden kauden mukana peliin saapuu myös uusi spesialisti-pelihahmo, joka on omalla minigun-tyyppisellä vulcan-aseella ja henkilökohtaisella suojalla varustettu Charlie Crawford. Tuttuun tapaan tietenkin tarjolla on myös uusia aseita sekä uusi ajoneuvoja.Uusi kausi ja sen perussisältö ovat ilmaista kaikille pelaajille, mutta kausikortista on saatavilla myös Premium-versio, joka antaa pelaajille mahdollisuuden avata erilaisia kosmeettisia esineitä aseisiin, ajoneuvoihin ja hahmoihin.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Portal 2 on Games wi... Huhu: Assassin's Cre... >

Keskustelut (2 viestiä)

Opper

31.08.2022 klo 11.45 3 tykkää tästä

Kyllä sielä DICE:llä yritetään ihan tosissaan tappaa koko BF sarja.
Bäfä bäfältä ollaan kokoajan menty enemmän ja enemmän arcademaisempaan suuntaan, mikä ei ole ollenkaan se tyyli jonka vuoksi alkuperäiset bäfät nousivat niin pidetyiksi ja suosituiksi.
Itse luovutin siinä BF V:n kohdalla.
2042:n betaa vielä testasin, mutta peli oli niin kamalaa oksennusta että toistaiseksi pistän BF:t kokonaan sivuun.
2042 on kaikinpuolin täyttä kaaosta. Ruutu aivan täynnä HUDia, osa pelaajista lentelee, osa poukkoilee grappling hooking kanssa paikasta toiseen, miljoona asiaa tapahtuu samaan aikaan. Kaikki tämä tekee peliin keskittymisestä ja siitä nauttimisesta aivan mahdotonta. Tuntuu että sielä on ollut joku todella sekalainen amatööritiimi tekemessä peliä, johon kaikki paskat ideat on vaan heitetty mukaan miettimättä mitä kokonaisuudesta lopulta tulee.

Parhaat BF:t edelleen on BF2 ja BF3. Bad Companyt olivat vielä erittäin positiivinen yllätys, mutta niiden jälkeen vaan tapahtui jotain...
lainaa
fusojwkfbwojf

31.08.2022 klo 16.29 1 tykkää tästä

minigun todellakin kuulostaa silta etta fanipalautetta kuunnellaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova