Tuorein sisältö

Microsoft julkisti Xbox Game Pass Friends & Family -tilauksen hinnan, mutta Suomeen palvelua saadaan vielä odottaa

02.09.2022 klo 20.00 | Luettu: 1042 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Kaappaus Microsoftin sivuilta

Jo aiemmin on ollut tiedossa, että Microsoft julkaisee uuden Xbox Game Pass -jäsenyyden, joka on jaettavissa perheen kesken. Aiemmin on huhuttu, että tilaus koskisi myös ystäviä. Nyt Microsoft on julkistanut, että näin todellakin on.

Xbox Game Pass Friends & Family maksaa 21,99 euroa kuussa ja tilaukseen voi lisätä yhteensä viisi käyttäjää, jotka jakavat Xbox Game Pass Ultimate -tasoisen tilauksen. Käytännössä jäsenyyden jakaminen menee niin, että yksi tilaa Xbox Game Pass Friends & Family -jäsenyyden ja kutsuu mukaan haluamansa henkilöt sähköpostin välityksellä.

Tällä hetkellä palvelu on käytössä vain Irlannissa ja Kolumbiassa, joten Suomeen uutta jäsenyyttä saadaan vielä odottaa. Lisätietoja aiheesta.

Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Muistutus: V2.fi juh... Studio kieltäytyi an... >

Keskustelut (2 viestiä)

Huutista

03.09.2022 klo 10.18 2 tykkää tästä

"Xbox Game Pass Friends & Family maksaa 21,99 euroa kuussa ja tilaukseen voi lisätä yhteensä viisi käyttäjää, jotka jakavat Xbox Game Pass Ultimate -tasoisen tilauksen."

Lasketaankohan tilaukseen aina 5 henkilöä käyttäjäksi, jotta saadaan Game Passin tilaajalukuja ylöspäin? *tirsk*
lainaa
Cubisti

03.09.2022 klo 19.18

Tähän perheeseen olisi erinomainen lisäys. Itse tilannut Game Passia päivästä yksi alkaen ja nyt perhe erilaisine bokseineen hajaantunut kolmeen osoitteeseen esikoisen poismuuton ja avioeron myötä.

Näin saataisiin GamePassin nettipelit (vaikkapa Minecraft, Delivery Service) näppärästi kaikille samanaikaisesti käyttöön.

Ultimatium tilaus on nyt sen 13€/kk, joten ihan hirveä ei ole tuo hyppäys hinnassa ylöspäin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova