Tuorein sisältö

The Last of Us 2: Joel, Joel, missä on se Joel?

15.06.2018 klo 13.00 | Luettu: 2783 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


IGN vahvistaa Naughty Dogin Neil Druckmannin kertoneen, että Ellie on The Last of Us 2:n ainoa pelattava hahmo. Ensimmäisen pelin Joelilla ei siis pääse taistelemaan, mutta monilla on epäilyksensä Druckmannin lausahduksen paikkansapitävyydestä - ehkä faneja johdetaan vielä harhaan tässä vaiheessa, jotta Joel-paljastuksen vaikutus olisi myöhemmin suurempi?

Polygon on kerännyt neljän kohdan listan siitä, mistä voisi olla kyse:

1) Joelin osuutta ei spoilata vielä.
2) Druckmann puhuu totta. Jo kauan sitten tiedettiin, että Ellie tulee olemaan pelin päähenkilö, eikä Joelia ole paljon trailereissakaan näkynyt.
3) Kuten ensimmäisen trailerin pohjalta moni spekuloi, Joel onkin kuollut ja hänet nähdään vain muistoissa tai takautumissa - tosin E3-trailerilla yksi hahmo mainitsee, kuinka Ellien "isä" antoi hänen kuulla kunniansa kyseisenä päivänä.
4) Ehkä Joel onkin pelin pahis?

V2.fi | Manu Pärssinen
< Olisiko aika päivitt... Nintendon lähes kado... >

Keskustelut (1 viestiä)

Murrer

15.06.2018 klo 13.12 2 tykkää tästä

No siis saman kikanhan ne teki The Last of Us 1:sen promoamisessa, näytettiin vaan Joelia ja sitten kun kysyttiin "päästäänkö pelaamaan Elliellä?" vastaus oli "Ei pääse", vaikka sitten lopulta paljastukin pelin edetessä että pääsee pelaamaan. Eli TLDR; luultavasti pääsee pelaamaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova