Tuorein sisältö

Ubisoft aikoo huhujen mukaan julkistaa lauantaina useita Assassin's Creed -pelejä - tulossa ainakin Japaniin, Kiinaan ja noitavainojen aikaan sijoittuvat pelit

07.09.2022 klo 20.00 | Luettu: 898 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien huhujen mukaan Ubisoft aikoo julkistaa tämän viikon lauantaina järjestettävässä Ubisoft Forward -lähetyksessä jopa kolme kokonaan uutta Assassin's Creed -peliä eikä tähän lasketa mukaan jo aiemmin julkisuuteen vuotanut Bagdadiin sijoittuva Assassin's Creed Mirage.

Uusista peleistä kirjoitti ensimmäisenä Try Hard Guides -sivusto, jonka nimettömien lähteiden mukaan Ubisoftilla on työn alla kolme uutta salamurhaajapeliä. Peleistä yksi sijoittuu Japaniin, toinen taas noitavainojen aikaan ja kolmas on mahdollisesti Kiinaan sijoittuva mobiilipeli.

Huhuille antaa lisää uskottavuutta se, että myös Bloomberg-sivuston lähteet ovat vahvistaneet Ubisoftin työstävän useita uusia Assassin's Creed -pelejä, joista yksi vähintään myös Bloombergin lähteiden mukaan sijoittuu feodaaliajan Japaniin.

Projekteista Japaniin sijoittuva peli kulkee huhujen mukaan koodinimellä Red ja noitavainojen aikaan sijoittuva peli on tunnettu sekä koodinimellä Neo että Hexe. Molemmat peleistä ovat myös mahdollisesti osa Ubisoftin aiemmin huhuttua Assassin's Creed Infinity -alustaa, jonka tarkoitus on sitoa yhteen kaikki pelisarjan jatkossa julkaistavat pelit.

Nyt mahdollisesti julkistettavia uusia Assassin's Creed -pelejä ei kuitenkaan kannata odottaa aivan lähiaikoina, sillä Bloomberg-sivuston mukaan pelejä ei tulla näkemään ainakaan ennen vuonna 2024. Ottaen kuitenkin huomioon, että Ubisoftin parkour-salamurhailu-pelisarja täyttää 15-vuotta tänä vuonna, niin on varsin uskottavaa, että ranskalainen pelijulkaisija juhlistaa sitä useilla uusilla julkistuksilla.

Lähde: RockPaperShotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelit parempaan järj... Microsoft julkisti u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova