Tuorein sisältö

Assassin's Creed -pelisarja oli isosti esillä illan Ubisoft Forward -lähetyksessä - mukana olivat myös Skull & Bones, The Division Heartland ja muut tulossa olevat uutuudet

11.09.2022 klo 00.30 | Luettu: 1392 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Ranskalainen pelijulkaisija Ubisoft esitteli tulevaa pelitarjontaansa tänään illalla esitetyssä Ubisoft Forward -lähetyksessä, jossa erityisesti oman osionsa sai tänä vuonna 15-vuotta täyttävä Assassin's Creed -pelisarja.

Vajaat 90 minuuttia kestänyt lähetys huipentui lähes puolituntia kestäneeseen Assassin's Creed Showcase 2022 -osioon, jossa nähtiin ensimmäistä kertaa pelikuvaa ensi vuonna ilmestyvästä Assassin's Creed Miragesta sekä vahvistettiin aiemmin julkisuuteen vuotaneet tulevat kolme uutta salamurhaajapeliä.

Toistaiseksi pelit kulkevat vielä koodinimillä mutta aivan kuten tietovuodot ennustivatkin peleistä Assassin's Creed: Jade sijoittuu Kiinaan ja on mobiilipeli, kun taas Assassin's Creed: Red on Japaniin sijoittuva pelisarjan seuraava iso roolipelielementtejä sisältävä osa ensi vuoden Miragen jälkeen.

Erityisen mielenkiintoinen on kuitenkin Red-peliä seuraava Assassin's Creed: Hexe, joka selvästikin viittaa noitateemaan ja pelin lyhyt julkistustraileri pitikin sisällään jo paljon kysäistä kuvasto.

Lähetyksessä myös kuultiin hieman Assassin's Creed Infinity -alustasta, jonka tarkoituksena on kytkeä Red ja Hexe -peleistä alkaen kaikki pelisarjan pelit toisiinsa sekä tarjota mahdollisesti myös alusta pelisarjaan mahdollisesti paluun tekevälle moninpelille. Alustan käyttöliittymä tulee myös ilmeisesti muistuttamaan pelisarjasta tuttua Animus-järjestelmää.

Vahvan Assassin's Creed -edustuksen lisäksi Ubisoft Forward myös esitteli marraskuussa ilmestyvää ja vuosia tekeillä ollutta Skull and Bones -merirosvoseikkailua, jossa erityisesti näytettiin pelaajien mahdollisuuksia muokata omaa piraattilaivaansa.

Lähetyksessä myös kuultiin Ubisoftin ja Netflixin yhteistyöstä, joka tuo yksinoikeudella Netflixin mobiilipelialustalle kolme peliä: Valiant Hearts 2, Mighty Quest 2 ja toistaiseksi nimeämätön uusi Assassin's Creed -peli.

Muu tarjonta lähetyksessä ei ehkä ollut kaikkein yllättävintä. Odotettuun tapaan mukana olivat jälleen tutut pelisarjat, kuten The Division, Rainbow Six, Rabbids, For Honor ja Brawhalla. Kaikki lähetyksessä esillä olleet pelitrailerit voi katsastaa itse alta.

Mario + Rabbids Sparks of Hope






Skull and Bones








Riders Republic




The Division Resurgence




The Division Heartland




Trackmania




Assassin's Creed Mirage








Assassin’s Creed: 2022 Showcase & Assassin's Creed: Beyond the Creed


Assassins's Creed -pelisarja sai 15-vuotisen historiansa kunniaksi myös oman Showcase-lähetyksen lisäksi oman lyhyen dokumenttinsa, joka hyvin lyhyesti käsittelee pelisarjan historiaa.






V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi:n laiteuutiset... Uncharted: Legacy Of... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova